Hvad er dit bedste træningstip?

carmen kass 4 carmen kass2 carmen kass3 carmen kass

Så blev det januar og jeg er sikker på at det er mange, ligesom mig, der føler de har spist liiiiidt for meget god mad i løbet af julen og måske ligget liiiidt for meget på sofaen. Uhhh, man kommer lynhurtigt ud af de gode vaner, og selv om jeg har nydt at ligge på sofaen og slappet godt af, fortryder jeg nok at jeg ikke kom ud mere i løbet af ferien.

Well, well, sådan er det. NU skal vi i gang igen, og jeg ville høre om I ikke havde lyst til at smide en kommentar med jeres bedste træningstip eller motivation til at komme i gang igen! Mange af jer har været glade for mine træningsindlæg og det er VILDT FEDT at kunne være med til at inspirere andre. Så har du et godt tip, lad det smitte af på os andre! Vi har alle sammen brug for et lille skub en gang i mellem 🙂

Leave a Reply