Hverdagslykke i form af håndsæbe

Vi har af økonomiske grunde afskaffet den vaskehjælp som vi havde, da vi boede inde i byen. Det er ret mange penge at lægge hver måned, på noget man i princippet godt kan klare selv, hvis man bare er lidt struktureret omkring det. Men er vi gode til det? Nej….. de gode rutiner drukner i børn, oprydning, bunkevis med vasketøj og overfladisk rengøring som at feje under spisebord og i gangen der ligner en sandkasse (hallo vi skal snart ha købt en mini støvsuger!)

MEN en ting, der kan give mig lyst og skubbet til at gøre badeværelset rent, er ny håndsæbe i pæn emballage. Dygtige Heidi som står bag skønhedsklinikken Naturlig Smuk på Frederiksberg, står også bag hudplejeserien SMUK som lige har lanceret Smuk Cream og Smuk Soap.

Begge produkter dufter af lækker mandaring og ingefær og er baseret på naturlige ekstrakter og planteolier. Kæmpe plus, at man kan købe refill pose til håndsæben for 149 kr. Super god ide! Og tak for skub til at gøre badeværelset rent.

SMUK Soap 200 ml, 249 kr.

SMUK Cream 200 ml, 299 kr.

One Response to “Hverdagslykke i form af håndsæbe”

  1. Helle Rick

    På badeværelset går jeg også altid efter blikfang i form af flot emballage. Desværre er det de færreste der laver flot emballage, men de sorte dér er meget flotte. Kender desværre ikke brandet. Er vist ikke nået sydpå endnu.

    Reply

Leave a Reply