I love My Job


Det er fantastisk at kunne sige, man elsker sit job! Og det gør jeg virkelig. Den næste uge (eller til fredag aften) skal jeg være i Grækenland sammen med et fantastisk team bestående af fotograf Olivia Frølich, hårstylist Lasse Pedersen og moderedaktør Randi Helene Svendsen fra norske Costume, for at lave modeserier til det samme magasin.

Jeg glæder mig MEGA meget – selv om det kommer til at blive hårdt at være så lang tid væk fra min lille søn.. Kom lige over denne fine musikvideo med Brigitte Bardot. Håber I har lyst til at følge mig resten af ugen – her og på instagram, mens jeg viser billeder og kommer med tips til sommerens makeup og skønhedslooks.

One Response to “I love My Job”

  1. Tanja Olesen

    Hej Sara. Rigtig god tur.:) lige et spørgsmål. Jeg har set at man kan købe en bodylotion fra loreal som giver gradvis farve, sublim bronze tror jeg den hedder. Kan du anbefale den eller evt en anden bodylotion som giver gradvis farve eller en som kan vaskes af i bad . Kh. Tanja

    Reply

Leave a Reply