I’m Doing Great But My Body Feels Like a Trashcan

Den sidste tid har været travel. Meget travel. Jeg har forsømt mig selv og mit helbred en lille smule… faktisk ret meget.
Jeg har slet ikke trænet siden jeg stoppede med mit personlige lille træningshold på 6 piger tilbage i november og siden har jeg slet ikke tænkt på hvad jeg har puttet i munden overhovedet. Jeg har fået gode sager som slik og kager næsten hver dag. Mmmm jeg har nydt det og jeg elsker at madtanker ikke fylder i mit hoved, men nu kan jeg bare mærke at min krop ikke har det særligt godt.
Jeg tror som sådan ikke jeg har taget mere end 1, max 2 kg på og det er slet ikke det der generer mig. Det er mere følelsen af, at min krop har det skidt. Jeg har altid været god til at drikke vand, men er nu blevet ekstremt dårlig til det. Jeg spiser nærmest ikke frugt eller grønt, ind i mellem måltiderne og kan ikke huske hvornår jeg valgte en salat i stedet for en sandwich, ha ha ha.  Jeg har drukket vin og spist chokolade hver dag, og GUD hvor har jeg nydt det. Desværre er det bare sådan, at når man vil have det hele, hele tiden kan man se og mærke det på krop og sind efter et stykke tid.
Jeg kan se det på min hud, som har flere udbrud end nogensinde, jeg kan mærke det på min energi, jeg kan se det i mine øjne og jeg kan bare mærke, jeg er nået stoppunktet. NU vil jeg behandle min krop bedre. Jeg vil føle mig bedre og det startede i dag, med at jeg løb hjem fra aflevering i vuggestuen. Jeg har aldrig været en løber, men efter anbefaling af en kollega, vil jeg nu prøve 5K Running, som træner dig stille og roligt op til at løbe 5 km på 8 uger. Perfekt og tilpas for mig. Det gik ganske stille og roligt for sig, jeg håber bare, at mit knæ kan holde til det i længden. Mon ikke jeg bør tage hen i Marathon Sport og købe et par løbesko, der passer til mine fødder på sigt.

I tillæg vil jeg starte med Hot Yoga igen. Jeg dyrkede det for flere år tilbage og jeg kan mærke, det er lige det jeg har brug for. Lidt meditativ træning, uden høj “dunk-dunk” musik, men hvor man samtidig sveder, får drukket en masse vand og kommer af med affaldsstoffer. (Dem føles det som om jeg har mange af)

NU skal det være – selv om jeg aldrig vil blive fanatisk eller lade det fylde for meget. Jeg vil bare have det godt i min krop og stadig kunne spise både paste og chokolade, når jeg har lyst til det. Først og fremmest, vil jeg have gang i kroppen igen, bevæge mig og mærke energien komme tilbage.
Og så har jeg lige lave en hel del aftaler i de kommende uger, med; tandlæge, hudplejer og frisør. Bum!

6 Responses to “I’m Doing Great But My Body Feels Like a Trashcan”

 1. carina

  Tillykke med beslutnigen om at passe lidt bedre på dig selv!! Det kan være så små ændringer der skal til, for at man kan mærke – og se- en stor forskel på sin krop!
  Jeg har de sidste 3-4 mdr levet efter “reglen” om at dét jeg selv køber ind + tilbereder mm er næsten 100% fri for sukker, hvid ris/brød/pasta samt minimale mængder salt, mælk og alkohol.
  Tilgengæld giver jeg gas når og spiser alt, når jeg bliver inviteret ud til venner, er på café, “særlige lejligheder” osv. Det er vidunderligt at være sluppet af med den oppustede mave og sukker “tømmernænd”.

  Reply
  • Sara

   Det lyder som en fornuftig løsning. Det er nemlig også vigtigt for mig, at jeg ikke forbyder mig selv for mange ting, så bliver det hele bare surt. Det har jeg prøvet for mange gange i mit liv, og det gider jeg ikke bruge min tid på mere. Det er mere vigtigt for mig, at føle mig godt tilpas i min krop og mærke at jeg har energi og overskud. 🙂 tak for din kommentar og for at du læser med! KH Sara

   Reply
 2. HeLene

  Tillykke med beslutningen, For mig er det også vigtigt med balance. Du ser for øvrigt virkelig smuk ud på billedet!

  Reply
 3. sarah

  Det er det dejligste jeg længe har læst. Jeg har foretaget mig præcis det samme, men er langsomt begyndt at blive bedre.

  Det er så forfriskende at læse at en lækker blogger som dig, også er menneske 🙂 Tak!

  Reply
  • Sara

   HEj Sarah, Hvilken fin og dejlig kommentar! Det hele ser tit bare så fint ud på instagram og blogbilleder, men der gemmer sig stadigt et rigtigt mennesker bag ved skærmen 😉 Håber jeg klarer at formidle lidt af det igennem mine kanaler 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply