I’m In Costume Magazine

sara-rostrup-costume-youblush

Jeg er MEGET stolt af at være portrætteret i Costumes juni udgave om det at være skønhedsblogger og makeup artist, sammen med tre Marianne Tromborg, Rie Munk og skønhedsredaktør på Costumes Anne Mønsted.

Tusinde tak til Sille Henning for de fine ord og til Sasha Oda for de fine billeder.

ENGLISH:
Thank you Costume magazine for featuring me in your June issue about being a beautyblogger and makeup artist.

2 Responses to “I’m In Costume Magazine”

 1. Christiane

  Tillykke med det. Meget velfortjent!!
  Jeg er total vild med alt, hvad der har med skønhed og makeup at gøre. Det er faktisk mere det jeg kigger på / efter i magasiner end tøjet. Så jeg har selv sagt læst rigtigt mange gode råd, fif, tricks og anbefalinger gennem årene. Men jeg må sige, at din blog klart er det sted jeg har hentet, og stadig henter, mest inspiration. Jeg kan især takke dig for, at jeg er gået væk fra pudret hud og blevet glad for naturlig hud med glød 🙂
  Så jeg håber, du bliver ved med at blogge maaaange år endnu!

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Christiane! Det var en fantastisk fin kommentar. Tusinde tak for de fine ord. Dejligt jeg stadig kan blive ved med at inspirere og dejligt du har smidt pudderen.. ha ha… God søndag! KH Sara

   Reply

Leave a Reply