I’m Meeting Jen Atkin!

Hurra hurra huuurrrrraaaaaa! jeg har lige trykket KØB på billetter til hårstylist Jen Atkins masterclass i London om 3 uger. Jeg GLÆDER mig så vildt meget!!! Jeg elsker at lære nye ting – det bliver man aldrig for god eller gammel til – men desværre er det en sjældenhed at der findes gode kvalitetskurser for makeup og hår artister. Jeg har overvejet dette kurset i et par uger og havde egentlig tænkt mig at droppe det, da jeg fandt ud af, whf det er jeg sgu nødt til at gøre! Så jeg napper en nat i London og får forhåbentlig lært noget nyt og en masse inspiration med hjem.

1445865948_khloe-kardashian-lob-zoom beauty-2015-06-chrissy-teigen-ponytail-jen-atkin-main cut-1 opener-bella-hadid-at-the-cannes-film-festival-2016-ponytail-hair-updo-jen-atkin

Jen Aktin er celebrity hårstylist og står bag den supercool hårlinje der hedder Ouai (uddales Way). Jeg har tidligere skrevet lidt om hende og vist en video hvor hun viser hendes “signatur waves – en super nem teknik, du kan lave med et glattejern. Jeg glæder mig til at prøve hendes produkter i London – for de skal helt sikkert med hjem!

“OUAI MEANS YES, IN THAT CASUAL, PARISIAN WAY. IT’S ABOUT SAYING YES TO REAL HAIR FOR REAL LIFE. AND TO LOOKING CHIC, NO MATTER HOW MANY FOLLOWERS YOU HAVE.”

Ouai-Family-Hero-CREDIT-Mike-Rosenthal-1200x800

Udover at for alvor blive et kendt ansigt igennem The Kardashians, styler hun utallige andre kendte ansigter, laver internationale modeuger og editorials for magasiner. Hun rejser HELE tiden og viser hendes hektiske hverdag i et inspirerende og ret ufiltreret filter via instagram og snapchat @jenatkinhair

Derudover har hun den mega seje og inspirerende website Mane Addicts – et site jeg bruger meget. Hun taler også om vigtigheden med uddannelse og har startet Mane University hvor hun sammen med andre TOP dygtige frisører og hårstylister laver kurser og masterclasses.

Tjek hendes univers ud. Denne kvinde har virkelig meget at byde på, og hun elsker at dele ud af hendes erfaring.

2 Responses to “I’m Meeting Jen Atkin!”

  1. carina

    Uh, det lyder spændende. Go tur…og vi er mange, der glæder os til at blive inspireret af DIG 🙂

    Reply

Leave a Reply