I’m With Social-Zoo

I’m so excited and proud to share with you, that I’m part of the new platform Social-Zoo – created by the extremely talented stylist, it-girl and Pernille Teisbæk and agent Hannah Løffler Schmidt – who are creative and managing directors of Social-Zoo.

And what is Social-Zoo?

Social-Zoo is representing talents and influencers from the fashion, beauty and lifestyle world. I guess you can say, they are my agents and take care of my plans and stategies concering my blog, instagram and as an ambassador.

I feel extremely produ and lucky to be part of such a beautiful and good company, just have a look at these beautiful ladies.

DANSK: Jeg er super stolt af at kunne fortælle jer, at jeg er en del af en ny platform Social-Zoo, dannet af talentfulde stylist og it-girl Pernille Teisbæk og agent Hannah Løffler Schmidt, som er henholdsvis creative og managing directors for Social-Zoo.

Og hvad er Social-Zoo?

Social-Zoo repræsenterer bloggere og folk som har “mange jern i ilden” og kommer til at agere som agent for mig til den del af mit job som omhandler min blog, instagram og roller som ambassadør.

På Social-Zoo kan I også se, hvilket fint selskab jeg er med i, med andre talendfulde og cool kvinder. Tjek ind fra tid til anden, da siden løbende vil blive opdateret med nyheder og arbejde fra os alle.

2 Responses to “I’m With Social-Zoo”

 1. Sarah

  Tillykke! Jeg synes i forvejen din blog er fantastisk til inspiration og gode råd om how to osv. Glæder mig til også at følge dig i den sammenhæng 🙂

  Reply
  • Sara

   Hej Sarah, Det kommer som sådan ikke til at betyde noget ifht indholdet på min blog. Forhåbentlig bare en masse nye initiativer. Men dejligt du læser med og finder det jeg laver inspirerende! Tusinde tak! KH Sara

   Reply

Leave a Reply