Important Holiday Skincare Routine

Mange af jer kender sikker til at urenhederne kommer snigende i takt med at forbruget af solcreme stiger. Det kan være sommeren igennem, eller på en ferie, som jeg er på nu. Når det er varmt, sveder man naturligt mere og det betyder at porerne åbner sig. Når porerne åbner sig, sætter skidt og snavs sig bedre fast og sammen med fed solcreme, blokkerede dette porerne og giver uren hud. Bum!

Mit bedste tip og noget der har fungeret ret godt for mig, er at rense huden godt hver morgen og aften med en konjak svamp. Jeg bruger svampen sammen med en cremet cleanser, hvor jeg med cirkulerende bevægelser bevæger svampen rundt i ansigtet, så den blidt exfolierer huden på det blideste vist. Konjacsvampen er lavet af et rent naturmateriale fra en asiatisk kartoffelplante og gør en ret stor forskel på min hud. Jeg har ikke helt sluppet for et par knupper, men det er betydelig bedre end det ellers kan være.

One Response to “Important Holiday Skincare Routine”

  1. Rose

    Hvilken af svampene vil du anbefale, hvis man har sart, fedtet og uren hud samtidig?

    Reply

Leave a Reply