In my bag

Jeg prøver at følge med på bloggen så godt som jeg kan, men det er godt nok nogle hektiske dage, og selvfølgelig går det hele lidt skævt og ikke helt som planlagt…. :/ men det bliver nok bryllup…uden så meget søvn. :p Men anyway, tænkte at vise jer hvad jeg kommer til at have med i min taske på bryllupsdagen. Tasken er vintage og en gave fra min forlover Ingeborg for sikkert 7 år siden. På læberne kommer jeg den helt nye Rimmel lipstain 1000 Kisses (ude i uge 35), mascara fra YSL (vandfast), touche eclat til mørke rande (oh yes, det kommer jeg til at trænge), hvid kohl på den våde kant fra MAC og glos på kindben fra MAC – Gloss Creme Brilliance i farven Violet. (kan kun købes i PRO shops) Måske ryger der også en pudder ned i tasken, men KUN til skinnende næse til fotos.

Leave a Reply