In My Kit: Bobbi Browns BBU Palette

En kærlighed jeg deler med denne damen, er Bobbi Browns BBU Palette – eller concealer/foundation paletten som jeg selv kalden den. Det er en lifesaver at have i ens professionelle makeupkit, da den intet fylder men indeholder hele 27 Concealers og Correctors plus 20 toner af deres Foundation Stick, som kan mikses og blandes på kryds og tværs så den passer til alle hudtoner og farver.

TIP:
*
Dette er absolut et must buy for makeup artister, men er du makeup fan og måske hjælper din søster og moster en gang i mellem med deres makeup, kan det også være en god investering.

*
Er du fan af contouring, er der uendelige muligheder i dette kit, da du kan lave skygger og highlight med de forskellige toner.

*
Syntes du det er lidt en stor mundfuld med den store palette, findes alle farver i enkeltprodukter hos Bobbi Brown som forhandles i Magasin.

ENGLISH:
I am so happy that I finally got this wonderful BBU Palette in my professional makekit. It’s already a product that I can’t work without and I love that it’s small and light, though it contains 27 concealers and correctors and 20 shades of the Foundation Stick, that can be mixed and blended to fit all shades and skintones.

Leave a Reply