Interior: Decorating the Bathroom

Udsnit af kundetoilettet hos Gevir i Norge – en frisørsalon jeg tidligere har nævnt, ejet af min veninde Agnes Guldbrandsen, der har særdeles god smag i interiør. Jeg vil også have kobber vandhane og en porcelæn håndvask.

Ok venner… så er jeg gået i gang med vores hus vigtigste værelse (ha ha) nemlig badeværelset. Vi har ikke råd til at lave alt nyt fra bunden af, så vi må leve med de fliser der ligger i forvejen, dvs hvide på væggene og sorte (blanke) på gulvet. Ikke noget jeg personligt ville ha valgt, men på den anden side – det kunne ha været så meget værre.

Det er skråvægge på badeværelset, MEN der er vindu med dagslys. OH LORD! Det er bare guld værd for en som har boet i små københavner lejligheder de sidste 16 år, hvor plads brugt på et badeværelse bestemt ikke er noget man taget som en selvfølge.

9c6ffae5f0f7441f004fe61b812b18bc

Lige nu står der en fritstående håndvask, der hænger fast i væggen. Jeg har brug for al den skabsplads jeg overhovedet kan få, så jeg vil gerne have et skab under håndvasken, gerne en gammel kommode med både skab og skuffer. Om pladen på toppen skal være sort eller hvid marmor, ved jeg ikke. Hellere ved jeg ikke, om skabet skal være træfarvet, hvidt eller sort… Det handler vel om en balance…

adf45a768fbe8f610570cf2d41cfa4b1

Håndvasken skal være i marokkansk stil og jeg er i gang med at lede overalt på nettet. Ville ønske jeg skulle en tur til Marrakesh selv, så ville jeg kunne købe en for ingen penge – folk ved godt nok hvad de kan få for en sådan håndvask, men jeg håber det lykkes mig at finde en flot en snart.

c71012a9d0f5d847feb256df7b95e44d 6e8b20b621387757bfaca63b5d449d9e

Selve armaturet vil jeg gerne skal være i kobber eller guld farve og gerne med et gammelt udtryk, som vi også har i den lejlighed vi bor i nu.

skaermbillede-2016-09-26-kl-13-23-03

Jeg har besluttet mig for at ønske mig nye håndklæder i julegave! I dag har vi et meget mikset udvalg både af kvaliteter og farver, dog i grå/sort/hvidtoner. Jeg vil donere dem vi ikke længere skal bruge og ønske mig Södahls håndklæder i den gråtone der sees her på billedet nederst til venstre. Jeg har to stk allerede og den gråtone er den smukkeste jeg ved om.

49bb170b8d019c0b0c407fd34b9651f5

Jeg har IKKE grønne fingre, men jeg elsker virkelig energien og synet af grønne planter. Nu bliver jeg jo husejer og housewife (ish) så målet er, at blive bedre til at holde dem i live – og have mange grønne indslag generelt i huset. På badeværelset vil jeg have aloe vera – en plante man kan skære stykker af og bruge til heling af huden, sår, rifter, solskoldning, fugtmaske – you name it. En fugt og mirakelplante, der hører helt perfekt hjemme på badeværelset.

9909b8f4bdd4f61bbc3c27113f7073d0

Oh yes – selvfølgelig drømmer jeg om et ubegrænset lager af Aesop’s drøm af en håndvask og håndcreme Resurrection Aromatique serie, der både ser lækre ud, men også dufter himmelsk.

cfc0bf3436d2aa8db88b185f11d34cf3

Jeg ville ønske jeg havde plads til sådan en bruser…

1832bdb74ad411a425a5b7370539975b

Som badeværelset står lige nu, er der kun en brusegardin arm med forhæng som skærmer vandet fra at komme ud i resten af rummet. Jeg har fået nok af våde gulve efter bad og vil gerne have vandet afskærmet fra resten af badeværelset. DOG er der ikke vildt meget plads, så vi får desværre ikke plads til en kæmpebruser – så jeg tænker en glasvæg, måske med en sort ramme må duge. Bruseområdet er til højre i rummet, så det ville også være fint, hvis det ikke blev en stor klods der tog al plads, men mere noget der smeltet i et med rummet. Jeg må virkelig researche her, kan jeg mærke – jeg syntes bare det er så ærgerligt mange badeværelsesproducenter dyrker den mega minimalistiske, nærmest 90’er agtige stilen. Det er slet ikke mig. Jeg vil gerne have det mere råt, levende og organisk. Gerne gammelt og nyt i en herlig blanding.

MIN største udfordring er belysning… Der eksisterer nærmest ikke noget der både er pænt OG giver flot makeuplys. Phu… kom endelig med tip, hvis du kender noget flot.

6 Responses to “Interior: Decorating the Bathroom”

 1. Mathilde

  Det lyder som nogle lækre badeværelsesplaner 🙂 Min kæreste og jeg går også og lurer på en villalejlighed, hvor badeværelset helt sikkert skulle opdateres. Der er en pizzabue midt i rummet, haha… Men også med et fint vindue od til haven og god plads til både opbevaring og brus. Det er spændende med sådan nogle planer 🙂

  Reply
  • Mathilde

   Noget andet – håndklæderne fra Vipp er også ret lækre og fås i de smukkeste grå nuancer 🙂

   Reply
  • Sara

   Hej Mathilde,
   Uhh pizzabuen har vi også TO af i vores nye hus. Den skal bare ned, færdig med det. ha ha ha..
   Og held og lykke med husplaner! SÅ spænende jo! KH Sara

   Reply
 2. Hanni

  Tjek Toni ud mht til messing armaturer.
  Det er noget af det pæneste jeg er stødt på.

  Reply
 3. Monica Sweet

  Love the look of the shower doors. It appears they are hard to find in Uniontown, Pa USA

  Reply

Leave a Reply