Interiør: Den lyserøde håndvask

 

Spejlet er købt hos Smukt Brugt på Amagerbrogade. Tapet Fleurelle fra Tapet Cafe. Messingarmatur fra Zeromix.

Jeg elsker min nye håndsæbe fra økologiske Raaw in a Jar, der har eksfolierende korn i af pimpsteen og havalger, samt håndcreme fra samme serie til tørre vinterhænder.

Så kom E N D E L I G dagen hvor den lyserøde håndvask kom op. Ca 30 minutter inden vi skulle køre afsted til Finn’s navngivning, fik min far og min mand skruet den famøse håndvask op, på vores gæstetoilet – klar til gæster der kom til kaffe og kage senere på dagen. Så er det slut med at vaske hænder i køkkenvasken!

Håndvasken har jeg skrevet lidt om på min instagram – Den har efterhånden fået sin helt egen historie. Jeg fik det for mig, at jeg skulle finde en lyserød håndvask og endte selvfølgelig med at finde en på den norske version af DBA, Finn.no. Heldigvis befandt håndvasken sig i Oslo, så jeg fik min søde lillebror til at hente den, afmontere vandlåsen, der skulle af for at vasken kunne være i en kuffert og fragte den til DK med flyveren (i forbindelse med at han alligevel skulle på besøg skal lige siges). Håndvasken fik som sagt sin egen kuffert og blev betalt overvægt for, men den kom helskindet frem til Danmark i et stykke.
Det gamle armatur der sad på vasken skulle fjernes og var helt groet til, da håndvasken er fra 60’erne, så det måtte saves over, noget min mand knoklet med i kælderværkstedet en sen aften –  og derefter har vasken stået der nede i flere måneder. Den har ventet på at det smukke tapet Fleurelle fra Tapet Cafe skulle komme op på væggen (et projekt min mand nægtede at deltage i) som jeg fik hjælp til fra to superseje veninder. De afmonterede toilettet og regnede ud hvordan og hvorledes vi skulle få mest muligt ud af tapetet og hvordan det lige skulle skæres og tilpasses de skæve vægge og vinkler.
Det er nemlig ikke helt nemt at sætte tapet op selv, men nogen steder, er man nødt til at spare lidt penge, selv om jeg var ved at ringe til en professionel tapetserer flere gange. Tapet er nemlig 138cm bredt (normal bredde er omkring 50 på de fleste tapeter) og ikke et af de billigste på markedet. Med lidt panik og lidt skønhedsfejl hist og her kom det dog op og så har gæstetoilettet igen stået sommeren over, urørt. Denne gangen ventede vi nemlig på et nyt armatur. Det skulle være messing og fra danske Zeromix, der laver armaturer der er bly-, nikkel- og kromfri. Armaturerne har en rigtig god pris og er ret så eftertragtede, derfor var vores model selvfølgelig i restordre. Heldigvis var den vel værd at vente på. Den fungere optimalt og passer så fint til den lyserøde vask.

Jeg elsker mit sorte fine gæstetoilet med den fine håndvask – et projekt der var hele ventetiden værd og som rummer ret så mange fine historier om hvordan det blev til.

 

16 Responses to “Interiør: Den lyserøde håndvask”

 1. Mia / sortpastel.dk

  Det må være mit drømme-badeværelse! Blomster og lyserødt 😀

  Reply
 2. Annette Aarre Dalsgaard

  Armen det er da også bare PERFEKT!

  Reply
 3. Christa

  Så fint altså! Er vild med det. Har længe ledt efter pænt vinduesfolie og det på billedet er helt perfekt. Hvor har i fået fingrene i det?

  Reply
 4. Christina

  Det ser simpelthen så skønt ud!

  Reply
 5. Zarah D

  Ser du har fundet fint møster tapet til vindue…hvor fandt du det mønster henne så fint

  Reply
 6. Nanski

  Jeg kan dufte Chanel no. 5, når jeg ser billederne af dit fine retro-badeværelse ;o)

  Reply
 7. Lone H

  Hvor sjovt at se en lyserød vask igen. Er vokset op med en lyserød vask og toilet med lyseblå fliser. Dit er dog fantastisk smukt. Tillykke med det.

  Reply
  • Sara

   Ha ha ha.. ja, det hele går i cirkel. Det lyder også flot med blå fliser til lyserødt! Men tusinde tak for dine ord. KH Sara

   Reply
 8. Carina

  Nøj hvor er det fedt og personligt!

  Reply
 9. Vanessa fra Sukhi

  Utrolig fin håndvask og den passer kjempefint til fargene på veggen. Her blir man sikkert gjerne en liten stund 🙂

  Reply

Leave a Reply