Interiør: Endelig en sengegavl jeg elsker

Sponsoreret af Jotex.

Jeg har så længe jeg kan huske, ønsket mig en sengegavl. Jeg har altid syntes det ser pænt ud og giver lidt den hotelværelse feeling man så godt kan lide, når man er på fine hoteller. Men det har været mega svært at finde en sengegavl som ikke bliver for minimalistisk og kedelig eller for pompøs og prinsessagtig. De vatterede velour sengegavle er da fine og sikkert dejlige at ligge op ad når man læser (eller læser emails) men jeg syntes bare de er lidt for feminine til vores stil.

Jeg har har tanker om at få en custommade, få min mor til at lave en, bestille dyrt stof fra en engelsk designer, betrække en ikea sengegavl, stifte et sengetæppe på en mdf plade etc etc . Ideerne og tankerne har været uendelige, men aldrig helt rigtige. Indtil jeg tilfældigvis kom over denne rotting sengegavl fra svenske Jotex. Det var kærlighed ved første blik – hvis man kan tillade sig at sige noget sådant, om en sengegavl. Men tro mig, det har plaget mig, jeg ikke har kunne gøre noget mere med vores soveværelse, før den var på plads.

Den har lidt den kolonistil som jeg godt kan lide til vores soveværelse, tilpas feminin og maskulin og perfekt til vores store tunge velour sengetæppe i støvet grøn. Vore vægge er også malet støvet grøn, i en lysere nuance end tæppet og jeg syntes det spiller max sammen.

Sengegavlen har været udsolgt i flere omgange siden jeg faldt over den i august, men i fredags kom der en KÆMPE pakke på døren, og nu er den endelig på plads. Vi savede benene af den, for at få plads til den under vores skråtag, men det betyder ingenting for resultatet, som jeg er mægtigt tilfreds med.

Orrviken Sengegavl fra Jotex

2 Responses to “Interiør: Endelig en sengegavl jeg elsker”

  1. Marie-Louise Jønsson

    Hvad koster senge gavlen? Der er ikke pris på når jeg søger

    Reply

Leave a Reply