Interiør: Garderobeskabe i skråvæg

Jeg elsker disse skabsdøre – det er lige stilen og farven jeg gerne vil have på vores soveværelse – minus makeupbordet. Her vil jeg hellere have flere skabe! 🙂

cfd4fc78019b1c7c9d4e10fc8d4ecfbe-1

Super praktisk med skuffer og hæng.

bd09c8b6bf13c367dd64ee7b2f9109e6

cf505367da5c850aee9bd01c6670d078

Eller denne løsning, hvor mere af rummet er taget med i skabet, hvor man nærmest har plads til at “gå” inde i skabet.903d1757cd27e1dfdbdfa8dc22b2c345

Jeg bruger en hel del tid på Pinterest. Jeg kan forsvinde helt væk i de millioner af billeder i forskellige kategorier og jeg føler jeg kan finde inspiration til hvad som helst.

Lige nu er det mest vores hus der optager mig, som vi flytter ind i til februar/marts. Dvs det står på 1 måneds renovering, inden vi flytter fra vores lejlighed inde i byen 1.marts. Jeg er helt sikkert lidt stresset ifht situationen, da jeg jo er højgravid på det tidspunk og ikke kan deltage i selve processen og nok føder samtidig som flyttebilen parkerer udefor huset… Well, den tager vi til den tid.

Lister og planlægning skulle være vejen frem, og lige nu er det vores skråvægge på soveværelset på 1.sal som optager min tid. Vi har ikke råd til at få en snedker til at speciallave skabe til os, så her skal vi finde på en eller anden gør-det-selv løsning, hvor skunken og del af værelset skal inddrages og bliver væg til væg garderobeskab.

Hvis nogen af jer har tip eller erfaring til gode løsninger, eller har lavet noget lignende selv – eller delvist selv, må I endelig ligge en kommentar eller sende mig en mail sara@youblush.com. Sætter virkelig pris på jeres hjælp!

3 Responses to “Interiør: Garderobeskabe i skråvæg”

 1. HeLene

  Hej, Sara, her er et garderobesystem jeg brugt i en tidligere bolig. Det er helt anderledes end det som ligner fra ikea, og koster lidt mere end det, men er det værd og ikke superdyrt alligevel, det hedder Elfa og jeg var MEGET glad for vores 🙂 De har virkelig fine skydedørre og så har man frihed at indrette resten som man vil, og tøjet ligger så godt i trådkurve hvor luften kan cirkulere, end i hylder hvor det kan blive muggent IME…
  https://www.google.dk/search?q=bygg+garderob+med+skjutd%C3%B6rrar+elfa+snedtak&espv=2&biw=1455&bih=700&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwilzOSjh-TPAhVE1hQKHTgRBy4QsAQIQg
  Linket Giver nogle eksempler på billeder, resten finder du på nettet. Måske noget inspiration?

  Reply
 2. HeLene

  Det blev klippet i min text, hmmm.
  Ok, det skulle stå, det er helt anderledes og meget mere fleksibelt og stabilt end det som Ikea har som ligner, og det er værd et lidt højere pris. Som alligevel ikke er dyrt og tilbyder en individuel løsning uden at ansætte en snedker.
  Måske kan det bruges til inspiration. Held og lykke med det 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Helene! Det var super tip! Tjekker det ud med det samme! KH Sara

   Reply

Leave a Reply