Jeg er tyvstartet på årets julekalender – til din fordel

Tradition tro, laver jeg en julekalender give away hver dag i hele december (1.-24.december). I år som sidste år, foregår det på instagram, da jeg rigtigt godt kan lide at arbejde med det korte videoformat. Både fordi det er kort og præcist, men også fordi det bliver mere personligt end tekst og et billede. Jeg håber I vil kigge med på @sarayoublush – alle dage, skal du kun lægge en kommentar for at deltage, hverken like nogens sider eller komme med svar på spørgsmål. Så nemt og dejligt!

Allerede nu – i aften – er jeg tyvstartet på gavedrysset med en superlækker nicheduft fra New Yorker parfumebrandet Nomenclature og duften Adr_ett.

Skynd dig ind på instagram og læg en kommentar. Det kunne meget godt gå hen og blive din nye yndlingsduft, så god er den….

3 Responses to “Jeg er tyvstartet på årets julekalender – til din fordel”

  1. Frederikke Høfler

    Uha – den ville klæde mig og min datter 🙂 Håbe-håbe-håbe-håbe…..

    Reply
  2. Marianne

    Hej Sara. Hvor er det dog en fin lyserød bluse(?) du har på her på det billede. Hvor er den mon fra? Tusind tak for en skøn og meget inspirerende blog. Jeg bliver altid fyldt med inspiration og elsker at din blog er lidt anderledes (især på indhold og stil) end mange andre blogs. Keep up the good work <3 God weekend!

    Reply

Leave a Reply