Jeg lancerer beauty youtube kanal

Skærmbillede 2012-12-17 kl. 22.22.48

Phuuuuuuuuuu… så er vi endelig klare. I 2 år har jeg gerne ville lave makeup tutorials, men det har været svært at få tiden til at løbe rundt og jeg har desværre ikke fået taget mig sammen til det, indtil NU!

I dag har jeg launchet BEAUTY OOH – hår og makeup tutorials på dansk sammen med min veninde igennem 10 år, Nicci Welsh. Vi har lavet denne platform sammen, hvor jeg hovedsagligt kommer til at stå for makeup videoer og Nicci tager sig af hår.

Vi håber rigtig meget at I vil kigge forbi – og ikke vær for hårdt med os – ingen af os har dansk som modersmål, og ingen af os har fået professionel hjælp med redigeringen… Det skal nok blive bedre det hele efterhånden, men indtil videre, håber jeg I kan lide dem 🙂

Kig med her.

 

Leave a Reply