Jeg mødte Jo Malone

Tænk at jeg var så heldig at møde Jo Malone i London. Rimelig tilfældigt, uventet og ikke planlagt, men jeg elsker når livet viser sig fra den side! Jeg fik en laaaang snak med Jo i hendes showroom, hvor hun arbejder på højtryk med hendes nye duftlinje Jo Loves.

Er der nogen der kender til Jo Malones dufte? Har I nogle favoritter?

Glæd jer til kommende nummer af Eurowoman, hvor jeg vil bringe et interview med kloge, søde og inspirerende Jo.

English:

I can’t believe I was so lucky to meet up with Jo Malone in London!! So unexpected and not in my schedule at all, but I really love when life is like that – surprising and impulsive. I had a long chat with Jo in her showroom, where she works on her new brand Jo Loves. I will feature the interview with Jo in a coming issue of Eurowoman. Do you know any of Jo’s scents from Jo Loves? Any favorites?

Leave a Reply