Jeg ønsker mig

solbruilleDet er mange af jer der har kommenteret mine solbriller fra Tom Ford, der er blevet flittigt brugt de sidste par uger i Dubai og LA. Faktisk bruger jeg dem også meget her hjemme, for solen skinner så dejligt, selv om der nærmest stadig er minusgrader .

Jeg tænkte det ville være på tide med et par solbriller at skifte med, og disse ferskenfarvede fra Acne ser ud til at være vinderen. Nu skal de bare prøves “in real life” og passe til mit ansigt…

English:

A lot of you have sent me nice comments on my Tom Ford sunnies. I baught them on a vacation on Mallorca 2 years ago, and they’ve been used every day the last couple of weeks. I really want to buy a new pair and these peach coloured from Acne looks great! Now I only have to try them on and hope that they fit my face 🙂 

Leave a Reply