Jeg skal representere Aaron De Mey!

Presseagenten for Lancôme i Norge, ringet til mig for et par uger tilbage, for at høre om jeg ville komme op til Oslo og representere Aaron De Meys efterårs kollektion for Lancôme, til den norske presse.

(jeg har skrevet om ham før, og han er rocker SEJ og Lancômes nye creative artistic director, et job han overtog efter efter Gucci Westman.)

Jeg har jo assisteret både Gucci Westman OG Aaron De Mey, så denne opgave glæder jeg mig meget til! I går fik jeg produkterne, for at tjekke dem ud inde jeg flyver til Oslo mandag – og WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE hvor er det flotte!!!!! Jeg håber jeg kan vise dem til jer næste uge, men indtil videre må I nøjes med pakken de kom i… sorry…

Jeg er ellers SÅ træt efter job i går, men fuld rulle i dag:

*møde en af mine bloglæsere

*købe 30 års fødselsdags gave til min veninde Cindie (modered. på Sirene) og en til Jacobs mor.

*Klippes og farves, og holde møde med min assi Joy! (Yes!)

*Til koncert med Psyked Up Janis, og måske videre til DR fest….. 😉

ihhhh, mega spænnende!
ihhhh, mega spænnende!

Leave a Reply