Jeg vil ha længere hår

Jeg har aldrig rigtig gået så meget op i at mit hår skal se sundt og glansfuldt ud. Jeg har altid farvet, stribet eller afbleget mit hår, siden jeg var 14 år i hvert fald, noget som selvfølgelig har gjort mit hår mere skrøbeligt, men også mere medgørligt ifht styling. Det er nemmere at sætte hår, der ikke er for sundt  og glat. 🙂

NU vil jeg bare gerne have mit hår 5 cm længere. Gerne bare 5 cm længere, til mit bryllup, til sensommeren. 🙂 Jeg vil gerne have Columbines længde, som er helt perfekt på dette billedet. Så spørgsmålet er, hvordan får jeg det til, uden at det vil se alt for smadret ud? Håret vokser ca. 1 cm om måneden, hvilket jeg så i princippet ville nå, da det er 5 måneder til august, men det skal også måske lige klippes spidser en gang eller to. Derfor vil jeg satse mere på plejende produkter fremover. Jeg vil tage kosttilskuddet Silica (nogen der har erfaring med det?), der skal gøre hud, hår og negle stærkere, jeg vil satse på en hårkur profyldt med proteiner, fx. Redkens Extreme Strength Builder og føntørre mit hår og pleje mine spidser med Moroccan Oil Light. Er der nogen der har andre gode råd til til få håret til at vokse, hurtigere?

                       

Leave a Reply