Julefrokost og en u-vending

I mit hoved, kunne jeg blogge næsten hver eneste dag. Jeg har rigtig mange gode blogindlæg i mine tanker, men tiden er der bare ikke. Som i, overhovedet ikke. Jeg løber stærkt, uden at rigtigt kunne sætte fingeren på hvad jeg bruger tiden til. Jeg tror det hedder at være mor til 2. Og at prøve at gøre det så godt som overhovedet muligt.

I fredags skulle jeg til den eneste planlagte julefrokost for i år. Det var mit bureau Unique, der repræsenterer mig som makeup artist, der holdt julefest. Jeg glædet mig og selv om jeg ikke havde tænkt mig en “all nighter” var jeg alligevel klar til at have det sjovt.

Så blev vi syge ugen op til. Alle mand. Underskuddet blev større og jeg tror jeg i gennemsnit var oppe 1 gang i time med Finn på 9 måneder ugen igennem. Når man selv har hovedet fuldt med snot, begynder altså det underskud på søvn at gøre en helt bims i knolden. Finn havde også feber dagen inden julefrokosten og hang på mig som en sutklud.

Og så meldte min bror som jeg ikke har set i 1 år, sin ankomst. Han havde taget forkert af datoerne for sit besøg og i stedet for at komme lørdag, kom han og kæresten fredag. Jeg tænkte, jeg alligevel ville tage ind til julefrokosten, et par timer og så være tidligt hjemme igen. Vi kunne jo hygge resten af weekenden og nu havde jeg jo planlagt denne aftenen.

Jeg fik redt min mor-knold ud, taget min fine lyserøde bluse på fra Hofmann Copenhagen og noget glimmer på øjnene. Jeg var nærmest på vej ud døren, da jeg laver en u-vending. Det føles ikke rigtigt.

Jeg havde allerede været oppe ved Finn hvert 5.minut siden jeg puttet ham og nu vrælede han fra soveværelse. Far duger bare desværre ikke ligeså godt til nattetrøst, endnu.. Tanken på alle de gange jeg ville skulle op resten af natten, evt efter nogle timers fest, ulmede også i baghovedet, og pludselig orkede jeg simpelthen ikke tanken på hvor smadret aftenen ville gøre mig, resten af weekenden.

Så, med glimmermakeup tog jeg min bror og kæreste imod i vores nye hus. De indviet det nye gæsteværelset i kælderen som jeg lige havde lavet færdig. Tænk, efter 17 år i Danmark kan jeg endelig byde min familie og venner på besøg til deres EGET værelse.
Det føltes så rigtigt at blive hjemme og vi havde den bedste aften med masser af sushi, der blev bestilt lige til døren, indtil jeg faldt omkuld i sengen 23.30…

Min tid skal nok komme igen. Lige nu, er det bare familien der kommer først. Før blogposts hver dag og før julefrokoster.

Hav den bedste mandag aften!

8 Responses to “Julefrokost og en u-vending”

 1. lullu

  Amen!!!!

  Reply
 2. LeahSephira

  Det lyder som du tog det rigtige valg, og at I havde en skøn aften! Kan btw rigtig godt lide den øjenskygge, hvor er den fra? 🙂

  Reply
 3. Mette

  Hej Sara!
  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide hvilken farve du bruger i din cocealer fra Dior? 🙂
  På forhånd mange tak!

  Kh.
  Mette

  Reply
 4. Pernille Sparsø

  Ærgerligt når du sådan havde glædet dig, men god beslutning. Familie først. Rigtig god bedring 🙂

  Reply
 5. Anne Mette K

  Det er ofte maven, der fortæller hvad den rigtige beslutning er og det lyder absolut som om du tog det rette valg ?

  Reply
 6. Line Bech Nielsen

  Du er sej, Sara! Det vigtigste må være at mærke efter (også selvom det ikke altid er let), Og så du simpelthen så uendeligt smuk. Ej, du ligner helt noget overnaturligt fint feagtigt med glimmer og det hele!

  Reply
 7. Jeanne Corinth

  Rigtig god beslutning. Du kommer til mange julefrokost fremover, men tiden med dine små børn er NU. Den tid NUet med dine små børn skal nydes, både med det syre som det søde, for tiden går bare derudaf, og pluslig starter dine børn i skole, og får mindre og mindre brug for dig. Så selv om træthed er ved at drive en til vanvidie så skal man huske at nyde sine små børn, her og nu, for de er kun til lån.
  Hilsen fra en mor til to tøser på 26 og 23 år. Som ikke kan forstå hvor tiden er bliver af.

  Reply
 8. Pernille T.L

  God beslutning?

  Reply

Leave a Reply