Juleneglene er klare

Jeg får altid lavet shellac på mine negle, fordi neglelak er for irriterende for mig pt. Jeg hader lige at sige lige præcis det, men sådan er det altså lige nu, hvor jeg har for travlt med at være mor og lave alle mulige andre ting end at lakke negle hver 3.dag. SÅ derfor lægger den opgave over på mega dygtige Nicole aka @nails_by_nicki som har usandsynlig god smag og ovenihatten er mega sød. Hun bor til daglig i Barcelona, men er hjemme i DK ca. 1 gang om måneden for at besøge familie, hvor man kan booke hende til negle I DIT EGET HJEM. Det er altså luksus hjemmeservice, da NIcole selvfølgelig ikke har en salon, men er negledame on-the-go. Helt perfekt og lige mig.

Denne gangen gik vi for en halvmåne i glimmer og en splittet rød/bordeaux farve – lige julet og glitter agtig nok til førjulstiden. Glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg skal give den MAX gas med nytårsnegle.

9 Responses to “Juleneglene er klare”

 1. Jette

  Hvor er dine negle bare fine og funklende! Men Nicole kommer desværre nok ikke forbi Aalborg ?
  Hvor er din fine bueformede ring fra?

  Reply
  • Sara

   Uhhh nej det er måske lige lidt for langt væk. Ringen er fra Maanesten 🙂

   Reply
 2. Sara

  Er det muligt at få at vide hvad det koster at få Nicole ud i sit hjem for at ordne negle? Det lyder super smart! ☺️

  Reply
 3. LIVING WITH LESS

  Øøøj, så fint det ser ud til dig Sara. Totalt decemberklar ♥️

  Reply
 4. Mathilde

  Det kunne måske være en idé til et indlæg at skrive lidt om negletendenser her til vinter?

  Reply
  • Sara

   Ville så gerne! Det er så mange indlæg jeg gerne ville skrive, men jeg har bare ikke tiden til det… Lige nu er alle mand nede med sygdom og jeg er stadig på semibarsel, derfor må bloggen lide desværre. Men jeg skal skrive det “bag øret” og huske dit ønske, så gør jeg det måske i starten af 2018 🙂 KH Sara

   Reply

Leave a Reply