We just Bought a House!!??

img_7920

Oh my!!! Vi er lige blevet husejere!!!????

SÅ VILDT!!!!

Vi har købt et stort hus på Amager, som vi først skal flytte ind i i februar, men hold da op, hvor følers det vildt!

Vi har ledt i over 1 år og set UTALLIGE huse, været til visninger, åbent hus, haft byggesagkyndige med ud til huse der ikke var i den stand vi gerne ville have, lavet “næsten handler” og bestilt salgsopstillinger i flæng…

Det er IKKE nemt at finde drømmehuset, det kan jeg lige skrive under på, men nu tror jeg vi har fundet det. Det er langt fra i perfekt stand – og vi har mange ting der skal laves inden vi kan flytte ind. Fx at fjerne gammel røgluft (føj!), det hele skal vaskes ned i grundrens og savsmuldstape skal rives af. Vi skal åbne op til køkkenet fra stuen for at det hele hænger bedre sammen og genopsætte en nedrevet væg på 1.sal, som skal blive Sølves værelse. Det er blot starten på listen, men de andre ting må vi tager hen ad vejen.

Så snart omfavner jeg 2300 med masser af kærlighed og er klar til #newlife med æbletræer i haven, skorstensfejer på besøg, dyre forsikringer og skybrud i kælderen og alt det andet der hører med. Ej, jeg tager det hele med og glæder mig til at hygge lidt i haven og glemme alt om slæbning af unger op til 4.sal og at aldrig finde parkeringsplads.

Jeg er sikker på at vi har gjort det HELT rigtige! Min familie skal nu bo i et “rigtigt” hus, lige som jeg selv er opvokset, på en stille og rolig villa vej, tæt på skole og indkøb og kun 20 minutters cykeltur fra København K.

Det er sgu ikke så dumt!

Nu starter snart nedpakning og planlægning af projekt “Indretning af Hus”! Er det noget I har lyst til at følge lidt med i? Mine tanker, ønsker og kommende indretningskøb?

Juhuuuuu!!!

31 Responses to “We just Bought a House!!??”

 1. Josefine

  Vil absolut synes, at det vil være fantastisk at følge med i! Endnu en dimension på bloggen!
  Tillykke med købet 🙂

  Reply
 2. Julie

  Stort tillykke med huset! Del endelig løs herinde ☺️

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Det vil jeg gøre. Holder mig jo primært til beauty, men nu bliver det en ret naturlig del af mit liv med haveliv og interiør, så tænkte måske det var sjovt at dele lidt på bloggen også 🙂
   KH

   Reply
 3. Christina

  Tillykke! Det kunne være spændende at følge lidt med i 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Og fedt – jeg overvejer det kraftigt! Det bliver til tider lidt “smalt” at kun skrive om skønhed, så tænkte det kunne være sjovt at dele lidt mere personlige ting, nu hvor det kommer til at fylde en del i mit liv fremover. KH Sara

   Reply
 4. Julie

  Tillykke med huset 🙂 Ja, jeg vil rigtig gerne følge med i boligindretning og hele “projekt nyt hus” 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Julie! Dejligt at høre du også gider følge med i en ny dimension på bloggen! Tak for det 🙂 Glæder mig allerede til at dele lidt inspiration med jer!

   Reply
 5. Camilla Søby

  Kæmpe stort tillykke!! Dejligt for dig og din lille søde familie 🙂 Del endelig herinde – jeg er selv husejer med min forlovede, så vil rigtig gerne følge med for inspiration mm.

  Reply
 6. Anne Mette J

  Hvor ser det fantastisk ud Sara!🏡 Stort tillykke🎈Jeg vil super gerne følge med i jeres huseventyr, det kunne være en spændende og ret hyggelig tilføjelse til bloggen.
  Kh

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak Anne Mette!! Beslutningen er taget og ret klar – der kommer lidt hus posts fremover… 🙂

   Reply
 7. Malene

  Stort tillykke 🙂
  Jeg vil glæde mig til at følge med I Jeres forbedringer og indretning af huset.. Så del del del 🙂 🙂

  Reply
 8. Ninette

  Stort tillykke!!! Velkommen til Amager <3 Jeg er selv opvokset i en villa i Kastrup og jeg har haft den bedste barndom og ungdom – I bliver helt sikkert rigtig glade for det! Knus og pøj pøj

  Reply
  • Sara

   Ej hvor dejligt!! Kan også mærke jeg er helt klar til at forlade K.. ville ønske det var NU!!! KH Sara

   Reply
 9. SofieW

  Tillykke med det og velkommen til Amager. Vi bor (godtnok i lejlighed) her på 15. år og nu med to børn og kommer ikke til at flytte, her er både natur, ro, godt lokalsamfund og stemning og samtidig meget kort til centrum.

  Reply
 10. Astrid Strand Myhren

  Gratulere! Jeg bor i Italiakvarteret, det er deilig å være norsk på Amager. 😉

  Reply
  • Sara

   HUrra! Så hyggelig med nordmenn i området! Vi flytter inn i Grækenlandskvarteret 🙂

   Reply
 11. Camille

  Stort tillykke! Det bliver fantastisk!

  Reply
 12. Sofie R

  Stort tillykke med huset – hvor er det dejligt for jer at det lykkedes! 🙂 Jeg vil rigtig gerne følge med på sidelinjen 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Ja, det er godt nok en lang process. Det er ikke blot at underskrive et par papirer kan jeg sige 🙂 Men SÅ dejligt at have det hele på plads nu! KH Sara

   Reply
 13. Signe O.

  Ej, hvor lækkert for jer! Tillykke! 🙂
  Og jeg tænker, bloggen sagtens kan bære”husrelaterede” indlæg også – det bliver hverken den eller du jo mindre beauty-optagede af 🙂

  Reply
  • Sara

   Godt at høre Signe!! Det er også dejligt at kunne dele et lidt personlig projekt her inde, og måske få lidt meninger fra jer omkring tingene 🙂 God dag!

   Reply
 14. Ib

  Tillykke med huskøbet! Bare et tip herfra til røglugten; I kommer helt sikkert langt med at tage tapet ned og vaske af. I kan i øvrigt med fordel bruge rullespartel, hvis I selv skal spartle op igen. Det er ret nemt at gå til. Anyways, ville bare anbefale jer at købe ‘spærregrund’ eller pletforsegler til fx lofter eller andre steder, I ikke skifter ud. Det holder lugten inde og indkapsler den gule farve, der ellers ville trække igennem fra nikotinen. Ja, jeg har en gang istandsat en rygerlejlighed 😉

  Held og lykke med projektet.

  Kh Ib

  Reply
 15. Annette Aarre Dalsgaard

  JA! Tillykke 😀

  Reply
 16. Lone H

  Husker også stadig dagen da vi købte hus. Det er den dyreste underskrift jeg har sat til dato😲
  Del endelig det nye eventyr og husk før og efter billeder. Det er fedt at se tilbage på efterhånden som i transformerer huset. Har stadig salgsopstillingen som nu er næsten 20 år gammel.

  Reply
 17. HeLene

  Tillykke med huset. Det lyder skønt!
  Amager rocks!

  Reply
 18. Mathilde

  Stort tillykke!!! Ja, det er en så lang proces at finde ny bolig i København! Vi er stadig i gang 🙂

  Reply
 19. Mine

  Stort tillykke med huset 🙂 Jeg vil tilslutte mig flertallet og sige at jeg MEGET gerne vil følge med i dine tanker omkring indretning og sådan 🙂

  Reply

Leave a Reply