Kære Læsere – I er for søde

Åh hvor ville jeg ønske jeg havde 482 pakker med produkter fra Estée Lauder jeg kunne sende til hver og én af jer. Det var nemlig så mange, der deltog i min Estée Lauder giveaway og jeg har læst hver og én kommentar. Dejlige kommentarer og søde komplimenter – hvor bliver jeg bare glad for at høre fra jer, om end, kun når der er præmier på spil. 🙂 De to vindere har fået direkte besked. Tak igen til jer andre – flere muligheder og gode giveaways kommer!

Husk at add’e mig på instagram @sarayoublush. I december fyrer jeg hver dag op for giveaways i videoform. Du er med i trækningen ved at lægge en kommentar, men forhåbentlig bliver du også inspireret til at prøve noget nyt, eller får et tip eller to.

Hav en dejlig mandag venner!

3 Responses to “Kære Læsere – I er for søde”

 1. Nanski

  Hej Sara.
  Måske du vil lave et indlæg om forskellige frisure (løst hår+opsat hår), som kan bruges til julefester og nytår. Det kunne være hyggeligt at se dit bud på det (især fordi vi har ca. samme hårlængde og hårtype ;o) Og i en helt anden boldgade – måske et indlæg om julepynt i dit hjem, du har jo teaset at du har købt nogle fine pynteting… Og nogen gange kan det være lidt svært at få julepynten flettet ind i indretningen, på en pæn og ikke over-julet måde.
  Kh. N

  Reply
 2. Louise

  Det er en megago ide! både den med julepynten og håret 🙂
  Tak igen for en fin blog!

  Reply
 3. HeLene

  Jeg er meget glad for din blog og instagram, og lær og inspireres meget. du har en fin balance af interessante ting. Keep up the good work! <3

  Reply

Leave a Reply