Kald mig bagud, men jeg har to nye vidunder favoritter

Sponsoreret behandling

Jeg har længe været vild med min jaderulle. En slags massage gadget på den gammeldags facon, hvor huden bliver stimuleret og spændinger mindskes ved at stenen rulles hen over ansigtet. Jeg bruger min rulle nærmest hver aften, ovenpå mit serum, som også skulle gøre, at produktet absorberes og arbejdes bedre og dybere ned i huden. Rullen har været vist flittig på min instagram profil, tit i kombination med trætte mor citater.

Det fangede Anne Pedersen, som sidst i 2016 åbnede skønhedsklinikken Intuitions på Amager Strand, og inviterede mig ind til en helt særlig behandling, Healing Crystals Deluxe.

Behandlingen er en særlig vinter special, og som navnet ganske vidst udføres med krystalruller af både rosen quartz og bjergkrystal, samt min nye favorit Gua Sha – en formet, poleret sten, som “skrabes” hen over ansigtet og ved friktion giver en dybere form for massage end rullen.

 

Min første nye favorit

Kald mig bare bagud, men dette var mit første møde med en gua sha og jeg ELSKER den! Hold da op, hvor er den effektiv! man kan synlig se forskellen på ansigtet, som Anne viste mig, ved at “massere” den ene halvdel og ikke den anden. Ved opadgående strøg blusser huden op, bliver varm og “løftet”. Jeg kunne se mine kindben bliver mere markeret og ansigtet mindre “hævet”, da man ved opad- og udadgående bevægelser følger lymperne i ansigtet og dræner ansigtet for væske.

Lidt mere om Herbal and Crystals Deluxe behandlingen

Her skal du sætte tid af. Behandlingen tager nemlig næsten to og en halv time, men her bliver du også forkælet fra top til tå.
Behandlingen startet helt fransk (måske siger jeg det kun fordi, Paris er det eneste andet sted, jeg har oplevet det her) med et fodbad. Det er en dejlig og utrolig afslappende måde at starte en lang behandling på, da man ikke bare stripper alt tøjet af og lægger sig op på en briks med det samme man kommer stressende ind døren, men helt roligt får fødderne ned i varmt dejligt vand. En fodscrub og fodmassage har hellere aldrig været dårligt for nogen.

Hver behandling hos Intuitions er altid individuel selv om du booker en særlig behandling. Det bliver taget højde for dine behov og ønsker. Min helkropsmassage (yep, også hovedbund OG mave) blev udført med afslappende olie, varme sten og gua sha. En massage der ikke blot var blide strøg, men hvor det blev taget hensyn til ømme skuldre og slappe lår.
Bagefter venter en hel ansigtsbehandling med både dybderens, damp, peeling, flere slags ansigtsmasker og gua sha massage, men hvor til og med dit hår også bliver børstet igennem mens en af maskerne virker.

En helt igennem fantastisk behandling, hvor hele kroppen bliver forkælet. Du får præcis det du forventer af en krops- og ansigtsbehandling – nedsænkede skuldre og en renset, smuk hud med masser af glød, samt så meget mere.

Behandlingen afsluttes med min anden nye favorit

Det er altid med blandede følelser når en behandling er slut. Dels fordi tiden tit er fløjet afsted, og man bliver lidt panikken om man har fået nydt oplevelsen nok –  men også med en salig, god følelse, at man har har kræset lidt ekstra for sig selv og har det godt i sin krop.
Som prikken over i’et får man hos Intuitions ikke en smoothie eller kop te efter endt behandling, men en gurkemeje latte. Eller Golden Milk som den varme vidunderdrik også bliver kaldt. Ja undskyld mig, for at være helt bagud her, men her må jeg trække barselskortet og at min hjerne stort set har været vattet til, siden jeg så to streger på min graviditetstest. Det har jeg nemlig ikke smagt før, men jeg må sige; DET SMAGER JO FANTASTISK!!!
Gurkemeje har været hypet i hudpleje (det har jeg fået med mig) i lang tid, men at drikke det direkte har også en fantastisk effekt på huden, samtidig som man får varmen af det kraftige krydderi.

Nogle af gurkemejes fordele for din hud;
Anti flammatorisk (super godt for sart hud , acne og eksemhud)
Indeholder antioxidanter
Booster immunforsvaret

Men altså, listen med fordele (og især mere helseagtige fordele) vil ingen ende tage – google det, hvis du skulle være videre interesseret.

Og det smager godt. Lidt karrysuppe over det, men også en varmende, stærk drik.
Anne har lavet sit eget helt særlige miks med blandt andet gurkemeje, kanel og ingefær som kan købes i klinikken.

MEN for at opsummere behandlingen; alt i alt en fantastisk, omfattende behandling hvor der bliver kræset for hver centimeter af din krop, men også en fed oplevelse hvor jeg altså blev introduceret til to nye favoritter, der umiddelbart vil blive implementeret i min rutine;
Gurkemeje latte hver morgen (inden kaffe forstås)
Gua Sha ansigtsmassage 2-3 gange om ugen.

Til sidst; et særligt tilbud til dig i februar

Oh yes. Anne vil gerne forkæle mig læsere og give dem der booker denne behandling i februar måned, en særlig pris. Du får 25% rabat på en Healing Crystals Deluxe behandling og skal betale 1.200 kr. i stedet for 1.640 kr. som den normalt koster. Hele 145 minutters intuitiv ansigtsbehandling og kropsmassage, som du finder under “Booking” og særtilbud. Du skal blot skrive sarayoublush i kommentarfeltet, når du booker.

13 Responses to “Kald mig bagud, men jeg har to nye vidunder favoritter”

 1. Ninette

  Fantastisk! Intet mindre!
  Jeg booker med det samme 😍
  Tusind tak for flot rabat

  Reply
  • Sara

   Sejt! Det har desværre været et forkert navn på behandlingen, så flere har haft svært ved at booke. Nu er der direkte link til behandlingen. Åhhh nyd det! KH Sara

   Reply
 2. Marie Emilie

  Hej Sara,
  Jeg har købt en jaderulle, eller har faktisk fundet ud af at det ikke er rigtig jadesten, men ellers er det helt den samme form for rulle. Ved du mon om den er ligeså god som en “rigtig” jaderulle, og stadig har den samme gode effekt, selvom det ikke er jadesten?:)
  Mvh. Marie

  Reply
  • Sara

   Hej Marie, Ja, det er jeg sikker på at den har. Det handler om at lave friktion i huden og sætte blodcirkulationen i gang. KH

   Reply
 3. Nicoline

  Hej Sarah.
  Hvor lyder det bare godt – det vil jeg prøve!
  Men jeg er lidt forvirret nu, for har lige forsøgt at booke en tid og kan ikke finde behandlingen “Herbal & Crystals Deluxe”? Mener du “Healing Crystals Deluxe” ? Hvis det er “Healing Crystals Deluxe” du mener, så står der inde på Intuitions hjemmeside, at det koster 1300 kr for behandlingen? Får man så 25% rabat på 1300?
  Håber du kan hjælpe med et svar, for jeg synes det lyder rigtig godt 🙂

  Reply
  • Nicoline

   *Sara, selvfølgelig 🙂

   Reply
   • Sara

    Det kan jeg godt forstå du er! Forvirret altså! Anne har lige skrevet til mig, og er kede af, at hun har glemt at oplyse mig om, at hun har ændret navnet på behandlingen til Healing Crystals Deluxe. Uanset, nu skulle det rigtige link være sat ind i indlægget – ellers finder du det under “booking” og særtilbud. Her ser du også, at hele behandlingen inkl fodbad og kropsmassage har en værdi af 1.640 kr. Når du sætter rabatkoden ind, trækkes de 25% 🙂 NYD DET!!

    Reply
 4. Zenia

  Hej Sara,
  det lyder simpelthen så lækkert.
  Gælder tilbuddet kun, hvis behandlingen er i februar eller kan man booke en behandling nu til marts og så gælder tilbuddet så også der?

  Mvh.
  Zenia

  Reply
  • Sara

   Hej Zenia, Det er jeg usikker på, men jeg ville skrive til Anne direkte og høre hende. 🙂

   Reply
 5. Camilla

  Hej.
  Uha den gurkemeje blanding vil jeg prøve. Hvad er der præcis i blandingen?

  Knus

  Reply
  • Sara

   Hej Camilla, Det ved jeg desværre ikke – det er nok en hemmelighed, da Anne selv mikser den og sælger i sin klinik. Men der er gurkemeje, kanel og ingefær blandt andet.. KH Sara

   Reply
 6. Mette

  Hej Sara,
  Jeg vil høre om du kan anbefale en rigtig god mascara der giver masser volume og kan alt det en god mascara nu skal kunne? 🙂
  på forhånd tak!
  God weekend!
  Kh.
  Mette

  Reply
  • Sara

   Hej Mette, ihh det er så individuelt med mascara jo, men når det kommer til volumen kan jeg godt lide Extase fra Dior! KH sara

   Reply

Leave a Reply