Kaos i H&M

CPH100 027

Man er vel altid lidt på arbejde. Jeg fik steppe in og agere hårstylist i går, da det modellernes puffede Sonia Rykiel hår, havde brug for lidt ekstra lak og fylde. Der var 4 modeller iklædt Sonia Rykiel pour H&M, da Eurowoman holdt en eksklusiv shoppeaften for læserne, én dag før kollektionen kom i butik.

CPH100 039

Jeg syntes nu de blev ret så fine..

CPH100 025

Vores egne webredaktør multitasket denne aften, og agerede som model/serverings pige med de lækreste franske kager og champagne. Er hun ikke fin? Den stikkede stribet bluse Lise har på, var helt klart det mest populære item i går – udsolgt på rekord kort tid. var det nogle af jer der fik fingrene i den i dag?

CPH100 053

Haps!

CPH100 046

Rikke og mig

CPH100 054

Og så var kampen  i gang! Selv gav jeg kampen op, selv om jeg stod med den sorte cardigan og den korte stribet trøje. Det var nu helt i orden faktisk at ikke have en shoppingpose med hjem.. Fik I shoppet?

Leave a Reply