Klassisk smukhed hos Veronica B.Vallenes

VV

VV2

VV4

VV3

 

makeup

 

VV5

VV6

VV7

Veronica B Vallenes13_0

Veronica B Vallenes06_0

Jeg var backstage i går på hotel Nimb og var norsk support for mine fellow Norwegians, designer Veronica B Vallenes og Bjørg Jewellery. Håret og makeuppen var super simpel, men jeg må sige hands up for Sephora Pro Team og Kenny Alexandr for det smukke look. Nogen gange, er det simple bare smukkest, og mest af alt, var jeg vild med den smukke hud, lavet med Instant Radiance Foundation fra Sephora. Ingen metallisk mineralfoundation eller nedpudrede ansigter – bare renhed, der passede perfekt til Vernoica B Vallenes minimalistiske og elegante kollektion. Loved it.

Ps. Jeg er vild med mit nye stjernetegns armbånd fra Bjørg Jewellery, der har indprintet 3 beskrivende ord for stjernetegnet. Jeg er vandmand og på mit armbånd står der Inventive, Devoted, Original.

Leave a Reply