Kysseklar på den franske måde (til Valentines day)

Her om dagen var jeg så heldig at være inviteret til et pressearrangement i forbindelse med lanceringen af David Mallets produkter i Danmark. David Mallett er en superkendt stjernefrisør fra Paris, hvis produkter OG salon jeg har kendt til siden mine spæde dage i 2009 eller 2010 som skønhedsredaktør hos Eurowoman, hvor jeg skrev om hans hypede hårserum;  Hair Serum #dm027

David Mallets salon i Paris er indrettet som en herskabslejlighed med en stor, udstoppet struds som kendetegn. (Jeg håber jeg får muligheden til at besøge salonen, når jeg forhåbentlig skal på PIGETUR til Paris i april)

Uanset, David Mallett himself var i Danmark til lanceringen og havde et team af hårstylister med, som tilbød styling til de fremmødte skønhedsredaktører og bloggere. Jeg fik nogle fin krøller af hans stylist Agnieszka, men det var mere hendes hår og coolnes der fascinerede mig.

WOW fransk chicness når det er pænest!

På læberne har hun Rouge Allure nr. 104 Passion duppet på med fingrene (selvfølgelig) for at få det lækre, tilfældig cool franske look, som om man har bidt sig i læben.

One Response to “Kysseklar på den franske måde (til Valentines day)”

  1. Maja Harder

    Det ser super fint ud. Farven er virkelig spot on French girl.
    https://www.bloglovin.com/blogs/maja-harder-18257183

    Reply

Leave a Reply