Lifesavers for tør hud

poly

Aj aj, det er koldt udenfor og min hud går amok! Vinteren og kulde/varme/kulde/varme kan være et mareridt for huden – men med lidt ekstra pleje kan din hud klare dig helt fint.. (det gør den nok uanset, men på den gode måde)

MCXbeauty-myths-1108-20_DE-21353021

Jeg elsker olier og har lagt min elsk på Rose Synergi O12 Restoring Facial Serum. Det er en serum olie, som nogle måske ville sige var nok i sig selv, men jeg anvender den under min dagcreme (som i øjeblikket er Acai Anti Stress fra Rudolph Care, for sensitiv hud) og jeg må virkelig sige at min hud tørster efter den næring denne combi giver mig! Produkterne udtørrer ikke min hud, selv om kulden tager hårdt på, og giver den samtidig nok fugt til at komme sig igen i løbet af natten. MOrning and night – ja tak!

Køb den online hos stylepaste.com – der iøvrigt også har udsalg lige nu på masser af cool tøj!

rose otto

I morges testet jeg også denne tykke balm for første gangen. Kender I det at ens ben og krop kommer lidt i anden prioritering om vinteren? under alt det tykke tøj? Rose Otto Body Balm fra Balance Me er lækker tyk og fedtet – og bliver til olie når du varmer den op i hænderne. Jeg kunne mærke på min hud at den var gennemfugtet og blød igennem hele dagen! (psssst – køb den HER til en rigtig god pris 🙂

BalmBalmLipBalm-p

Og så de stakkels læber! Jeg har fundet denne læbepomade fra Balm Balm der er 100% økologisk og fri for mineralske olier der redder mine læber fra katastrofe. Bløde og klare til både lipglos og læbestift! 🙂 Brug den også på neglebåndene! 🙂

Leave a Reply