Livet som drengemor

Ganske kort, ikke nogen lang afklaring, MEN jeg skrev jo tidligere om frygten for at blive mindre feminin nu hvor jeg skulle være mor til 2 drenge. Indtil videre er det langt fra tilfælde, måske snarere tværtom. Jeg farver stadig mit hår lyserødt, har smidt alle mine sorte strømper ud og kører kun glimmerstrømper, giver den fuld gas med sjove håraccessories og selv om jeg langt fra kan bruge hele min garderobe pga amning (og de udfordringer det giver med lynlåse i ryggen eller tøj uden stretch), drages jeg mod feminine former, mønstre og glimmer. Lige som en af mine favoritdesignere Stine Goya (som og er mor til 2 drenge, hurra), som min nye frakke er fra. Jeg ELSKER den smukke bordeauxfarvet velour, der skinnede så flot i solen tidligere i dag, da jeg var ude og gå tur med min mand. (det sker ellers aldrig.)

Og selv om jeg stadig af og til kan se for mig årevis med slogeskampe, tis på toiletbrættet og en grøn græsplæn og fodboldweekender foran mig, så er det ganske fint, at være drengemor, når Sølve på 3,5 år siger; “Mamma. Far, Finn og jeg er soldater og så er du dronningen.” <3

4 Responses to “Livet som drengemor”

 1. Ann Cathrine

  Du ser super godt ud! (lidt sjov kommentar til en jeg ikke kender ?.
  Hvor køber du glimmer strømper?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak ! Det er sødt af dig 🙂 bag solbrillerne gemmer der sig en meget træt og usminket mama 😉 Jeg køber mine glimmerstrømper i Pico og Other Stories, de har masser! KH Sara

   Reply
 2. Ida

  SÅ pæn den er ? Hvor er din top & bukser fra?

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak! Toppen er fra Gestuz, tidligere sæson. Jeansen er også fra Gestuz, model Emily – mine favorit!! KH Sara

   Reply

Leave a Reply