Lost My Makeup Bag :(

Lille update! Toilettasken er fundet på Gardermoen – Oslos lufthavn!!! JUbiiiiiii!!! Skal forbi i morgen og hente den! Tak for alle jeres søde kommentarer.. føler mig lidt dum, samtidig ikke, ha ha.. og dejligt at I alle sammen har forståelse for at makeup faktisk betyder noget, især når man mister sine favoritter! 😉

DAAAAAAAMN!!!!
Jeg er LIGE kommet hjem efter 24 timer i Oslo på arbejde. Jeg havde min søn med mig, så derfor er det selvfølgelig altid lidt mere kaos i lufthavnen, med diverse ekstra effekter. Vi rejste uden indtjekket bagage, så med klapvogn und alles blev jeg alligevel lidt stresset igennem security på vej tilbage til København og kom til at MISTE MIN TOILETTASKE!!!!?

Man skulle ikke tro, det var sådan en krise, med alle de ting og sager jeg hele tiden skovler igennem af makeup og skønhedsprodukter, men JO, det er lidt krise! JEG ELSKER min produkter og især makeuppprodukterne, er jeg top kede af at miste. Buuuuuh!!!

Jeg skal selvfølgelig kontakte lost and found i morgen, men tænkte at dele mine favoritter med jer her, da jeg allerede kan mærke jeg vil savne dem i morgen. Mine minimums rejse makeup buddies kommer her:

LA Lights Blendable Lip & Cheek Colour, Mulholland Mauve fra Smashboz, 220 kr.
Min favorit blush, så er virkelig pæn i farven og giver friske, ikke for rosa kinder.

Velvet Noir Major Mascara fra Marc Jacobs, 250 kr. i Sephora.
En ny mascarafavorit, der seriøst giver de vildeste vipper! Med små fibre i, der ligger sig udenpå vipperne, bliver vipperne både længere og tykkere.

High Precision Retouch Concealer fra Giorgio Armani, 295 kr.
Denne concealer er dyr, men det er ingen andre der er bedre til at lave fløjstekstur produkter, end Giorgio Armani. Denne blender perfekt ind i huden, uden at sætte sig i linjerne og dækker virkelig fint. Kommer til at mangle denne….. 🙁

Brow Definer, Medium Brown fra Anastasia Beverly Hills, 219 kr.
Der er ingen der lave brynprodukter bedre end Anastasia Beverly Hills. Farverne er kolde, teksturerne er holdbare og produkterne er bare i top kvalitet. Tidligere har jeg sværget til Brow Wiz, noget jeg stadig gør, men jeg er også blevet rigtig glad for Brow Definer, som har den skrå tip.

Haloscope Highlighter, Quartz fra Glossier, ca. 150 kr.
Dette er nok produktet jeg er mest kede af at miste, fordi jeg LIGE har fået det, aftenen inden jeg tog afsted til Norge. Highlighteren er kommet med hjem fra New YOrk, via en ven der har bestilt Glossier produkter for mig, hjem til sin adresse i New York, og som min veninde videre tog med hjem i sidste uge. Glossier har nemlig ikke international shipping OG godtager ikke internationale betalingskort, så det er lidt af en opgave at få fat i produkterne. Jeg var VIRKELIG glad for denne highlighter og er VIRKELIG, VIRKELIG kede af at miste den…. buhhhhhhhh!!!!

I morgen tidligt ringer jeg lost and found. Kryds fingre for mig!

21 Responses to “Lost My Makeup Bag :(”

 1. Helle Rick

  Det var da også yderst uheldigt, og jeg kender følelsen af at miste noget man bare ikke kan undvære. Øv. Håber du får det tilbage.

  Reply
  • Sara

   Det er jo ikke livet om at gøre, alt kan erstattes, men nu var jeg bare så glad for lige præcis de ting og havde minimeret alt fra både tandbørste til deodorant, ha ha… Jeg krydser også fingre! KH Sara

   Reply
 2. Kirsten V N

  Kære Sara,
  Jeg ked af det på dine vejne. Har selv prøvet det. 🙁
  Jeg opholder mig I USA I øjeblikket og kommer til DK d. 9. juli.
  Jeg skal gerne købe Holoscope Highlighter (og andre ting naturligvis) med hjem for dig, hvis du er interesseret. 🙂
  Bare giv besked pr e-mail i god tid, så jeg kan nå at bestille den online…., inden jeg rejser. 🙂

  Reply
 3. Eva B

  Det er sgu synd, Sarah. Min makeup og hudpleje er også mit kæreste eje – selvf efter de levende omkring mig af mennesker og dyr ? Æv håber inderligt den dukker op

  Reply
  • Sara

   Selvfølgelig kommer det efter alt andet! Jeg fik helt dårlig samvittighed overfor min søn, da jeg blev super stresset og lidt kort for hovedet, da jeg opdagede det i går aftes, ha ha…

   Reply
 4. Lone H

  Krydser fingre for dig at en venlig sjæl har fundet den og den lige nu bare ligger og venter på dig.

  Reply
 5. KysogMakeUp

  ÅHHH, jeg kan sagtens forstå dig! Sikke noget ged!
  Håber virkelig den dukker op ?

  Reply
 6. Kirsten V

  Kære Sara,
  Jeg ked af det på dine vejne. Har selv prøvet det. 🙁
  Jeg opholder mig I USA I øjeblikket og kommer til DK d. 9. juli.
  Jeg skal gerne købe Holoscope Highlighter (og andre ting naturligvis) med hjem for dig, hvis du er interesseret.
  Bare giv besked pr e-mail i god tid, så jeg kan nå at bestille den online…., inden jeg rejser. 🙂

  Reply
  • Sara

   Ejjjj! hvor er det sødt af dig!!! Det vil jeg meget gerne, hvis jeg nu ikke får den tilbage her på torsdag, hvor jeg rejser til Norge igen og tager forbi lost and found på Gardermoen. DET var dagens gode gerning! – jeg vender tilbage 🙂 På forhånd tusinde tak for din hjælpsomhed! KH Sara

   Reply
 7. LeahSephira

  Øv! Håber de har den i lost og found!

  Reply
 8. HeLene

  Krydser fingre at du får den tilbage!

  Reply
 9. Anna

  Giver du opdatering på om den er fundet?? 🙂
  Så øv at miste! har engang mistet ghd hårstylere og fik det aldrig tilbage, MEN har ligeså ofte oplevet søde folk der har indleveret eller kontaktet mig hvis kontaktoplysninger stod på. Så håber på du får den tilbage 🙂

  Reply
  • Sara

   Hey! Jeg har lige fået mail om at den er fundet i Oslo Lufthavn!!!! jubiiiiii!!! KH Sara

   Reply
 10. HeLene

  Yay, hvor dejligt at du får den tilbage! Hurra!

  Reply
 11. Kirsten V

  Det glæder mig Sara. 🙂 Tilbudet står stadig åben, hvis der er noget du vil have med herfra. 🙂

  Reply
  • Sara

   Tusinde tak søde Kirsten! Det er vildt sødt af dig. hvornår tager du hjem til DK? KH Sara

   Reply
 12. Kirsten V

  Den. 9 Juli 🙂
  Jeg tager en del frem og tilbage, så du siger bare til. 🙂
  Du sender bare en e-mail.
  KH Kirsten

  Reply

Leave a Reply