Love Your Curls (and Use The Right Products)

Da jeg var lille drømte jeg om at have krøller. Min mor flettet tit mit hår, som jeg sov med om natten, så mit silke glatte hår kunne få lidt bevægelse.
Naturkrøl kan være det smukkeste, men også meget arbejde. Det ved jeg fra veninder der har krøller, som kæmper med at få krøllerne pæne eller får ondt i armene af tiden det tager at glatte håret. Jeg ser også mange modeller i forbindelse med mit arbejde, som tit får glattet deres hår på arbejde (eller selv gør det hjemmefra) og hvordan de tit ender med en meget tør og kruset struktur.

Har du naturkrøl, bør du investere i:

curls-krøller-hår-hair-youblush
OLIE
Krøllet hår har naturligt en lidt tør struktur, så at give det olie er super vigtigt for at beholde den naturlige glans og mætte håret med fugt. Brug den i vådt hår eller i spidserne, når håret er tørt.

CURL CREAM
Du bør også investere i en curl cream. Et produkt du bør bruge, hvis du vil fremhæve og gør dine krøller smukt definerede. Du kommer den i håndklædetørret hår og bruger derefter en diffuser på din føntørrer. Læg krøllerne oveni diffuser “skåle” og blæs håret tørt, inden du tager en ny tot hår og gør det samme. Det kræver lidt tålmodighed, men dine krøller bliver virkelige flotte.

SMOOTHING CREAM
Skal du glatte dit hår, er det SUPER VIGTIGT at du bruger en styling cream med varmebeskyttelse og som indeholder såpas meget fugt, at dit hår ikke bliver frizzet.

Leave a Reply