My Makeup Essentials: Cathrine Nissen

Skærmbillede 2016-05-02 kl. 10.50.55

Cathrine Nissen som står bag bloggen Rockpaperdresses.dk har jeg kendt via social media i lang tid. Men det var faktisk ikke før vi kom til at træne på samme hold i efteråret, vi endelig mødte hinanden irl og lærte hinanden lidt at kende. Jeg har altid beundret Cathrine for hendes ærlighed og fordi hun spænder så bredt på hendes blog, samtidig som det hele virker ægte. Hun er feminin med stor F og jeg elsker hendes kærlighed for glimmersokker og pink læbestift, samtidig som hun kan lave pushups og snedkre sin egen sengegavl.

Cathrine skal også giftes i august hvor jeg skal lægge hendes makeup. Det glæder jeg mig til, men hvis du vil vide lidt mere om hendes favoritpinke læbestift eller hvilken yndlingsmascara der holder til alt fra tårer til marathon træning, skal du læse med her.

12986541_10154780736423047_1304764581_o


HUDEN
Jeg har altid gået ret meget op I det gode udgangspunkt; en smuk hud. Serum og masser af fugt, SPF hver dag, masser af vand – og gode gener. Lidt uretfærdigt, men jeg har været heldig og sluppet med dårlig hud efter teenageårene. MEN der findes hjælp. Facial Scrub Mask fra Rudolph Care er den vigtigste for mig. Scrubben kommer på direkte ude af badet og sidder på huden,a mens jeg spiser morgenmad – den renser mildt, fugter helt vildt og så giver den masser af glød. Jeg ser altid lidt friskere ud efter den. Den kommer på huden 1-2 gange om ugen.
Facial Scrub Mask fra Rudolph Care

CONCEALER
Når huden er gennemfugtet og klar, så starter jeg altid med concealer, som jeg dupper rundt om øjnene og i øjenkrogen med ringfingeren. Jeg begyndte først på det for nogle år siden, og jeg ville have ønsket, jeg havde kendt til det ellers rimelig simple og almindelig trick inden. Det løfter helt vanvittigt.
Pro Longwear Concealer (farve NW20) fra MAC

ØYENSKYGGE
Hvis jeg har lyst til dét ekstra, så er det med en brun kohl eller en blød øjenskygge. &Other Stories laver nogle ganske udmærkede skygger, der ikke drysser og som holder prisen!
Eyeshadow, Cubica Mauve fra &Other Stories

BLUSH
Hvis jeg kun måtte bruge ét makeupprodukt, så ville det være rouge. Mascara er lækkert, concealer også. Men rouge får mig til at se fresh faced ud altid! Derfor har jeg også flere forskellige afhængigt af humør. Nilens Jord er en virkelig god hverdags-blush med et hint af highlightende glimmer. Den er nem at fordele uden at blive for meget.
Blush, 704 fra Nilens Jord

HIGHLIGHTER
Ligesom øjenskygge er highlighter lidt et spørgsmål om tid om morgenen. Hvis den er der, synes jeg, det gør en stor forskel at give lidt på toppen af kindbenene. The Balm laver så fine produkter, og min favorit highlighter derfra er ”Mary-Lou Manizer” – fine navne, ikke? De er ikke for meget og jeg bruger dem også som øjenskygge i ny og næ.
”Cindy-Lou Manizer” Highlighter fra The Balm

MASCARA
Jeg har prøvet et hav af mascara gennem tiden. INTET slår Cliniques Lash Power. Og jeg har altså givet den kamp til stregen! Jeg er som type ret grådlabil og kniber en tåre mindst en gang om dagen. Jeg cykler til og fra arbejde i regn og slud. OG jeg træner op til maraton – så sveden pibler af mig. Den holder til det! Til det hele. Det er en af de typer, der skal have vand på 38 grader eller over for at forsvinde, og det passer. Børsten er lille og ligger godt i hånden, og så giver den adskillelse og længde – alt hvad jeg drømmer om.
Lash Power Mascara fra Clinique

BRYN
Jeg får “threadet” (bryn fjernet med tråd teknik) og farvet bryn hos Beauty Avenue en gang om måneden, og jeg ELSKER det. De sidder så pænt og indrammer ansigtet fuldstændig. I hverdagen børster jeg brynene og bruger bryn blyanten fra Smashbox, som er lidt voks-agtig i konsistensen, så brynene bliver siddende.
Brow Teck Gloss Stick, Tapue fra Smashbox

LÆBESTIFT
Min absolutte favoritlæbestift gennem tiderne og prikken over i’et; Girl About Town. Den perfekte varme pink farve fra MAC, fra deres ”Amplified”-linje, der ikke udtørrer læberne. Jeg bruger den en tirsdag såvel som en lørdag. Den er så feminin og frisk, og jeg bliver i så godt humør.
Lipstick, Girl About Town fra MAC

 

3 Responses to “My Makeup Essentials: Cathrine Nissen”

 1. Tanja Olesen

  Hej Sara. Laver du ikke snart et indlæg med Sara loves uge. ? Sidste forår viste du dine make up sommer favoritter og det var meget brugbart. Kh. Tanja

  Reply
 2. Tanja Olesen

  Der skulle stå igen:)

  Reply
 3. HeLene

  Dejligt indlæg! Inspirerende!

  Reply

Leave a Reply