My Makeup Essentials: Esra Røise

Hun er en af de smukkeste og dygtigste damer i min instagram feed. Den norske illustrator Esra Røise inspirerer mig meget og laver de mest raffinerede og feminine mode illustrationer til internationale magasiner som Vogue, Nylon og Stella McCartney, men også print for designer Veronica B Vallenes, sneakers for Superga, hjemmelavede tattoveringer, artwork du kan købe i hendes shop og meget mere.

Selvfølgelig er hendes æstetik lige fin i hendes makeup. Her deler Esra hendes hverdags makeup med You Blush:

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 19.59.23

1. Jeg bruger ret lidt makeup på huden, men denne cremefoundation fra Kjær Weis er virkelig fin og dækkende uden at gøre huden tør. Jeg bruger den rundt om næsen, hagen og øjnene.

2. Jeg tester nye brynprodukter hele tiden og lige nu fungere denne simple øjebrynspen fra H&M helt fint. Fylder i farve og redes i form.
3. Denne mascara fik jeg i en goodiebag og viste sig at blive en favorit. Masterpiece Max mascara fra MaxFactor giver tilpas farve til mine vipper.
4. Når jeg bruger denne øjenvippebukker fra Shiseido, kan jeg sagtens gå uden mascara..
5. Jeg bruger altid solfaktor i ansigtet, og denne olie-variant fra Rue Botanics er fantastisk. Den indeholder kun naturlige, økologiske ingredienser og er helt vidunderlig til min hud, specielt i vinterhalvåret når min hud bliver ekstra tør og trænger ekstra fugt.
6. Cremblush fra Ellis Faas giver mine kinder lidt farve.
7. Ansiktscreme fra Kiehl’s som er ukompliceret, drøj og lækker.
8. Mit mest eksklusive indsalg i min makeuppung er serum fra La Mer som føles som photoshop for ansiktet. Minimerer porer og gir ekstra fugt.
9. Jeg elsker pangfarvede læbestifter og denne matte variant fra MAC er en af mine favoritter. Jeg varierer mellem Neon Organge og Lady Danger.
10. Øjenbrynsgéle fra Kicks som holder brynene på plads.

Instagram @esrarois.

Leave a Reply