My Makeup Essentials: Trine Kjær

Processed with VSCO with s2 preset

 

Næste makeuppung jeg har fået lov at snage i, er wonder-kvinden og it-pigen Trine Kjær, der står bag bloggen Trines Wardrobe. Trine kender jeg tilbage fra de spede bloggdage, hvor vi først begge var en del af en tidlig bloggerplatform hos mediehuset Benjamin og senere Looklab.

Trine har altid været en cool lady med en dragende energi, så det undrer mig ikke at hun stadig lever af sin blog, har lavet utallige design samarbejder (hallo; Bianco sko!!) og skabt sine helt egne hår og hudplejeprodukter, produceret i eget navn! De er i øvrigt super gode og alle uden både parfume og parabener. Jeg vil især fremhæve hendes Micellar Cleansing Water som virkelig er effektiv.

Anyways – her kommer damens favoritter.

1. En highlighter kan skabe så meget liv i en død vinterhud. Jeg sværger til Nars copacabana som jeg bruger over kindbenene i øjenkrogene og over læbebuen hver evig eneste dag.
2. Trine’s Wardrobe Argan Oil Face Cream. Jeg bruger cremen hver evig eneste dag både morgen og aften. Om aftenen renser jeg huden, bruger serum og derefter cremen, og næste morgen er min hud babyblød.
3. Homeoplasmine er virkelig en life saviour. Jeg bruger den på alt hvad der er tørt. Læber, neglebånd eller hvis min næse skaller lidt på en solferie.
4. Trine’s Wardrobe After Work Out Dry Shampoo. Min nyeste dry shampoo er fri for både parfume og parabener og uden det volumen pudder, der normalt er i dry shampoo. Det gør den totalt ideel at bruge efter træning.
5. Flydende eye liner fra Marc Jacobs. Jeg bruger ikke specielt meget makeup, men hvis der skal være fest er det ikke utænkeligt at jeg dukker op med sort eyeliner. Det er klassisk og smukt. Den her holder totalt godt og er god at ligge.
6. Jeg er ikke særligt vild med foundation til hverdag, da jeg føler jeg dækker min hud for meget. Jeg er tilgengæld blevet ret afhængig af den her farverede fugtighedscreme fra Laura Mercier. Jeg smører et tyndt lag på min hud efter jeg har påført min egen fugtighedscreme.
7. Trine’s Wardrobe Face Scrub bruger jeg to gange om ugen. Den eksfolierer meget mildt og efterlader huden helt silkeblød.
8. Concealeren fra Georgio Armani er mit nyeste beauty crush – det er ganske enkelt den bedste concealer jeg har prøvet. Den dækker, men uden at se kunstig ud, og så elsker jeg dens flydende konsistens.
9. Det er ikke hver dag det sker, men jeg har en ting for røde læber. Lige nu er jeg vild med denne fra Christian Dior.

One Response to “My Makeup Essentials: Trine Kjær”

  1. carina

    Elsker disse indlæg! 😉

    Reply

Leave a Reply