Makeup guru Charlotte Tilbury makeup line

Skærmbillede 2013-08-26 kl. 19.40.00 charlotte-tilbury1

8870174088_429828d89e_o Skærmbillede 2013-08-26 kl. 20.17.12

Oh yes! Makeup artist Charlotte Tilbury er en veteran og nærmest en celebrity i mode- og makeup verdenen. En makeup legende, der har arbejdet med de absolut største stjerne og modeller, haft Vogue som fast kunde i årevis og lavet flere modeshows end de fleste.

Hun er kendt som kvinden, der altid går i høje hæle og altid er klar på en fest. Hun elsker læbestift og øjenmakeup, og kan få en hver grå mus til at ligne en milliard!

og NU LANCERER HUN SGU sin egen makeup linje inden få dage, hos Selfridges i London.

Produkterne siges at være på linje med Tom Ford og et af produkterne, der er super hypet allerede, er hende MAGIC CREAM – hendes egen mirakel – og håndmikset creme, hun har brugt på modeller og celebritys i årevis. Nu sat i produktion og klar til at give dig den smukkeste hud.

Jeg kan næsten ikke vente med at se mere af denne makeuplinje, det klør nærmest i fingrene allerede.

Følg Charlotte Tilbury på Instagram @ctilburymakeup eller på hendes egen hjemmeside, hvor hun i øvrigt også giver video tutorials!

English:

Omg I can’t wait for Charlotte Tilbury to launch her own makeup line in just 6 days, at Selfridges London. I wish I was there for the launch, cause I would tear down the shelves.

A product that I am especially excited about trying, is her Magic Cream – her self made secret cream that she’s been using for ages on her jetlagged clients and models, to give them the best looking skin possible.

The rest of the makeupline is rumoured to be fantastic and a bit like Tom Ford (which I love)

This can only be great!

Leave a Reply