Makeup in the heat

Sikke fantastiske sommerdage vi har lige nu!! Jeg er i Norge hjemme hos mine forældre, men ved at I har lige så perfekt vejr i DK. Bedste sommer jeg kan huske i lang, lang tid. Og ekstra dejligt, når man i tillæg er på barsel og ikke skal på arbejde.
Her er et par tip, til hvordan du kan se lækker ud i varmen.

Skærmbillede-2014-07-23-kl.-22.37.03

Drop din foundation og pudder og lad huden få ånde. Føler du behovet for et eller andet på huden, sats på en BB eller CC cream (de matterer en smule, men giver en mere diskret, fin ensartet hudtone)

*

Skærmbillede-2014-07-23-kl.-22.44.34

Altid vandfast mascara. Det kræver at du også investerer i en makeupfjerner baseret på olie, men den vandfaste mascara holder meget bedre og undgår at fedte ned på kinden når det er varmt, eller drysse:

*

Skærmbillede-2014-07-23-kl.-22.47.33

Bronzer. Det bedste tidspunkt at bruge en bronzer på, er når du selv har fået lidt farve. På den måde kan du fremhæve din egen glød. Brug den hen over kindben, over øjenlåg (jep, som en “gratis” øjenskygge), langs hårgrænsen, under hagen og let hen over næseryggen.

*

Skærmbillede-2014-07-23-kl.-22.50.45

Lidt farve på læberne er flot til sommergylden hud. Vælg fx en nude nuancen Peach Kiss eller (min favorit) bærfarven Cherry Me. Jeg er vild med Maybellines Babylips. Superflotte farver, indeholder SPF beskyttelse og koster kun 40 kr. stk.

Skærmbillede-2014-07-23-kl.-22.55.13

PS: Vandfast mascara kræver en god makeupfjerner. Vælg en med olie.

 

 

2 Responses to “Makeup in the heat”

 1. Amalie

  Kære Sara

  Jeg ligger inde med et spørgsmål, som jeg håber, du kan besvare for mig.

  Jeg er interesseret i at vide, om der findes nogen form for creme med farve, som farver mindre end en BB-creme gør? Jeg vil gerne have tilført lidt glød og ensartethed til mit ansigt og har derfor prøvet produkter som Loreals Nude Magique BB-creme, som du omtaler i indlægget her, og Garniers The Miracle Creme, men jeg synes, at selv de farver for meget, og jeg har derfor spekuleret på, om der mon findes et andet alternativ.

  Bedste hilsner
  Amalie

  Reply

Leave a Reply