Mandags Glød med Becca

skaermbillede-2016-11-20-kl-21-45-01 skaermbillede-2016-11-20-kl-21-45-32

Lige nu har Sephora lavet en lille pre-launch på det ikoniske makeup mærket BECCA, hvor du kan få 4 af deres bedstsælgende produkter.

Er du vild med highlight og glød kender du måske mærket igennem Youtube og Instagram, eller måske igennem makeup artisten og lidt en “queen of highlight”;  Ania Milczarczyk som flittigt bruger Beccas highlightere i hendes arbejde hun deler ud af på instagram @aniamilczarczyk (det er hendes arbejde på billederne i dette indlæg)

Skal du teste produkterne ud, ville jeg gå for Glow On The Go – to af deres favorit highlightere i taskevenlig størrelse. Shimmering Skin Perfector (kompakt pudder) og Shimmering Skin Perfector LIquid, begge i farven Opal for 160 kr.

skaermbillede-2016-11-20-kl-11-40-41

9 Responses to “Mandags Glød med Becca”

 1. Eli-Anne

  Looks beautiful <3 Where to buy in Norway ?

  Reply
 2. Nanna

  Hvor ser det flot ud. Det vil jeg helt sikkert købe næste gang jeg er i Sephora.
  Sikke flotte læber på billede 1. især. Jeg synes det ligner jeg tegner en hvid streg når jeg prøver at lave de læber, hvor de “puffer” lidt. Super smukt 🙂

  Reply
 3. Emilie Matthiesen

  JUHUW! Endelig er det ikke på toppen af ønskelisten, når familie og venner rejser udenlandsk. Anbefaler også Beccas samarbejde med Jaclyn Hill “Champagne Pop” – Unik highlighter farve og min go-to, hvis jeg ikke vil have en icy glød, men en varmere tone.

  Reply
 4. Linda

  Hold da op, hvor er det flotte læber på billede 1. Hvordan laver man lyseffekten på øverste læbe?

  Reply
 5. HeLene

  Det er lækre looks du viser, jeg er især draget af brynene!

  Reply

Leave a Reply