Marc Jacobs Beauty Launch Copenhagen

Processed with VSCOcam with f2 preset6-1 2-2 Skærmbillede 2015-02-27 kl. 11.01.43

I går var jeg til pressemøde på Marc Jacobs Beauty, som kommer til Danmark – nærmere bestemt til Sephora 5.maj.

Det særlige med denne makeuplinjen, er selvfølgelig den flotte, cool indpakning i hård, sort lak, samt den super høje pigmentering i farverne. De skal være nemme at anvende og der er flere forskellige teksturer, både mat, glossy, fløjl, glitter etc – som er en direkte reference til Marc Jacobs tøjlinje, hvor han er ekspert i at mikse og blande materialer. Det skal selvfølgelig også være muligt med hans makeup. Tjek fx den superflotte øjenskyggepalette på billedet!

Jeg kommer til at skrive meget mere om mærket fremover, nu vil jeg gå i gang med at teste produkterne. Har indtil videre kun prøvet en læbestift, som jeg fik i gave fra en veninde der var i New York. Den røde læbestift jeg har på billedet hedder MarcLoves i farven Neo Noir.

Priserne ligger fra 170 kr. for kohlen “Highliner”, 360 kr. for foundation til 460 kr. for øjenskyggepaletten.

Jeg er sikker på at det kommer til at blive en populær makeuplinje. Hvad syntes I?

Rigtig god weekend!

ENGLISH:
Yesterday I attented the launch of Marc Jacobs Beauty here in Copenhagen, which will launch his May in Sephora. I love the cool, edgy packaging and the high pigmentating. The products also seems easy to use and glides very easy onto the skin. It also has a lot of long wear effect, fx the kohl Highliner is easy to smudge and waterproof.

I’m so excited to try all the products I recieved and I can’t wait for this brand to be availible here in Denmark.

Have a wonderful weekend!

6 Responses to “Marc Jacobs Beauty Launch Copenhagen”

 1. Frederikke

  Jeg købte en af neglelakkerne fra kollektionen i den smukkeste røde farve “Lola” i New York sidste år.
  Det er en af de mest pigmenterede lakker jeg nogensinde har prøvet. Et lag er fuldt dækkende. Den holder tilmed i ca. en uge, med en god base- og topcoat.
  Jeg skal helt sikkert have fingrene i flere af produkterne! 🙂

  Reply
 2. Tanja Olesen

  Hej Sara. Dejlig nyhed. Jeg købte lipgloss og neglelak i sephora i Paris sidste sommer. Jeg elsker virkelig denne neglelak som bare holder virkelig godt. Den bedste neglelak jeg har prøvet og den smukkeste farve. Lipglossen er også god men lidt sværere at sige om den er noget særligt i forhold til andre mærker. Men du har ret i at indpakningen bare er en fryd for øjet.

  Reply
 3. Caroline

  Jeg er vild med det!

  Reply
 4. Randi Danielsen

  Paletten med øjenskygger ser top lækker ud, så venter spændt på en anmeldelse. Kunne være fedt med et alternativ til Naked paletterne.
  Go’ weekend!

  Reply
 5. pia thomsen

  Kære Sara, tusind tak for en helt vidunderlig blog. Må jeg være så fri at spørge, hvor din smukke kjole er fra. Den er helt fantastisk – elsker snit og farve
  Tak! Pia

  Reply

Leave a Reply