Maybe she’s born with it

Som makeup artist og skønhedsredaktør på et af danmarks største modemagasiner, er jeg hverken snobbet eller mærkefikseret når det kommer til produkter. Jeg er optaget af kvalitet, selvfølgelig, men det hænger ikke altid sammen med pris.

Maybelline er igen hovedsponsor for New York Fashion Week, og jeg glæder mig til at se hvad chefs makeup artist Charlotte Willer gør denne sæson. (Charlotte er iøvrig dansk!)  Jeg er rigtig glad for mange af Maybellines produkter, der holder en god kvalitet til en meget budget venlig pris.

Her er nogle spænende nyheder, der allerede kan fås i USA, som jeg hååååber snart kommer til Danmark!

Lipstains – farver der hverken fedter eller klistrer, men trænger ind i læberne og giver farve, der holder længe! Kom til DK!

Eyestudio Color Gleam Cream Eyeshadow. Jeg elsker cremeøjenskygge og må få nogen til at købe dem her med hjem til mig, fra Usa…

Eyestudio Lasting Drama Gel Liner. Denne kan lægges som en tynd liner, på rock chic måden, sexet som  Brigitte Bardot eller tværet ud og blended til en lækker smokey eye…

I love buget friendly Maybelline. They are sponsoring New York Fashion week, and I can’t wait to see what global makeup artist Charlotte Willer is doing backstage this season. (she is Danish, by the way!) Here are som american newly launche products, that I really really hope soon will be coming to Denmark..

Leave a Reply