Metallic smokey eyes

Hygger I der ude i winter wonderland? Jeg har været ude og gå langrend i dag – første gang i mindst 15 år! Friskt og så dejligt!

Denne makeup er oplagt til nytårsaften og nemmere end den ser ud. Det der gør makeuppen så smuk er at der til sidst er lagt en øjenskygge med metallisk shimmer midt på øjet, som hæver giver et rigtigt flot spil og et “spark” til dine øjne. Mac har Pigment og Gosh har sine Effect Powder, som begge er løse metalliske øjenskygger og rigtig gode. For at få makeuppen til at ligne mest muligt denne på billedet, ville jeg anvende 3 øjenskygge farver – Start med en brun/bronzet almindelig øjenskygge med lidt shimmer i, som du lægger over hele øjenlåget og over globelinjen (lad det være lidt tom plads mellem skyggen og brynet) og ind i øjenkrogen. Ved at tone farven godt ind i øjenkrogen, og op til brynet, giver du dine øjne dybde og intensitet. Blend også farven ud i en spids og under øjet. Kom derefter en lille smule sort eller mørkebrun skygge på den samme pensel (kan være matt, el uden shimmer) og fremhæv den yderste vinkel/trekant i øjets yderkant, 1/3 af yderkanten under øjet og globelinjen. Brug en bred pensel, så bliver resultatet blødt og øjenskyggen nemmere at blende. Til sidst dupper du en smule lys metallisk øjenskygge midt på øjet og midt under øjet. Giver det mening?

I love this metallic smokey eye. Perfect for new years eve. Use a light golden rose loose metallic pigment to make the eye pop. I love Pigment from Mac, Star Power from Make Up Forever and Effect Powder from Gosh.

 

Leave a Reply