Mig om et par måneder?

56350_zuzana_gregorova_allure_aug13_2_122_235lo

Egentlig syntes jeg dette billedet er ret sjovt, men så kom jeg til at tænke på;  tænk hvis jeg virkelig kommer til at have det samme tomme blikket i øjnene om et par måneder, med en grædende baby ved siden af mig?

Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg syntes det er hårdt at være gravid. Meget hårdere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Det er virkelig mange følelser og hormoner der eksploderer i små portioner inde i mig, kroppen ændrer sig og man er ikke helt sig selv. Især den sidste måneden syntes jeg det har været hårdt. Det er også hårdt at hele tiden høre alles meninger, råd og oplevelser de selv har haft. Fødselshistorier, “nu bliver ting aldrig det samme igen”, “bare vent…”, det er så hårdt etc etc… Og oveni det hele, er næsten det værste at høre; husk nu at nyd graviditeten og slap godt af… Hvordan gør man det, når det hele er så forvirrende?

Have I got the baby blues?

English:

I do think this picture is pretty funny, but when I think again; what if I have have the same emty look in my eyes in a couple of months,with a crying baby next to me?

I want to admit, that being pregnant is pretty hard. Much harder and different than I imagined. So many emotions and changes in your body, hormones exploding in smaller (and bigger) portions and all the things people tell you – storys and advice that makes everything even more confuzing and scary.

Have I got the baby blues?

Leave a Reply