I min ammetåge drømmer jeg om…

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg kæmper med at få amningen op at køre disse dage. Dem der følger mig på instagram, har måske forstået lidt af min frustration.. Det er ikke meget søvn jeg får hellere, så i min ammetåge drømmer jeg om disse ting;

Save My Face pude.
Skønhedspude, der fås i to størrelser med silkehovedpude betræk – som bortset fra at det er lækkert også er kendt for at være godt for rynkerne i ansigtet, har puden den optimale form, så dit ansigt berører hovedpuden mindst muligt. Den kan bruges foldet ud eller dobbelt, alene eller sammen med din almindelige hovedpude, alt efter hvad du fortrækker og fås i to størrelser. Personligt, ligger jeg også altid helt på kanten af min egen hovedpude, bevidst eller ubevidst, men det giver også en bedre vejrtrækning, end at ligge med hovedet begravet i pudebetrækket. Pris fra 620 kr.

Jaderulle
Jeg har aldrig ejet en jaderulle selv, men min hudplejer Anita Falslund, bruger den i sine behandlinger og sværger til den. Jadestenen er en kold sten, som er dejlig kølende på huden, men den skulle også have en beroligende effekt på huden. Jeg har rimelig mange ømme punkter i mit ansigt lige nu, pga mangel på søvn, men også af smerter, så både noget der køler og beroliger, ville være dejligt lige nu. Rullen stimulere også og øger cellevævet i huden, som giver strammere hud og mere glød. JA TAK!
Denne rulle fra SMUK har to jadesten, en stor og en lille, så du nemt kan rulle hele ansigtet og alle vinkler. Pris 349 kr.

Hjemmemassage
Oh my. Kunne det ikke være for lækkert!? Hvis der var en omrejsende massagedame/mand man kunne bestille hjem til en, fra dag til dag? Jeg kender rigtig mange gode steder, hvor de giver fantastisk massage, men når man har en lille en, som ikke har været ude i den store verden endnu og man er bundet til sofaen fordi amningen ikke rigtig har nogen rutine endnu, er det svært at lave aftaler. Der er også svært at få tider samme dag, og hvem ved, hvordan jeg har det i næste uge. Men mine skuldre og øverste del af ryggen brænder, så hvis nogen kender en god hjemmemassør, må I endelig lægge en kommentar.

Ubegrænset tilgang til friskpresset juice
I min sidste graviditet og efterfødsel periode cravet jeg chokolade! Denne gang, indtil videre, host host, craver jeg JUICE. Friskpresset rødbede juice, agurk, mynte, ingefær, citrusfrugter – sunde sager. Jeg kan ikke forestille mig noget andet, der er bedre, både for min baby og for mig, end juice, der er proppet med vitaminer og gode sager. Jeg vurderer stærkt at tegne et abonnement, hvor frisk juice bliver bragt hjem til en, et par gange om ugen, men indtil videre, er det 7-11’s Palæo juice som gør det for mig, bragt hjem af veninder eller farmand.

2 Responses to “I min ammetåge drømmer jeg om…”

  1. anna

    Hej. Tillykke med lille fin, ny baby! Håber I hurtigt får styr på amningen. Jeg har ledt efter – og drømt om -sådan et juiceabonnement som du nævner, men kan ikke finde det nogensteder. Kender du måske et sted? Mvh. Anna

    Reply
  2. Gitte Lund Rasmussen

    Åh, håber snart du er okay og kan nyde din barsel fuldt ud 😉 Virkelig ikke sjovt med amme problemer…

    Reply

Leave a Reply