Min dag i billeder

CPH76 012

Startet inde på Hotel Nimb med et presse arrangement for 2 nye spænnende mascaraer fra L’Oréal. Jeg kan afsløre at den ene af dem er en plejende serum til vipperne, og jeg glæder mig meget til at prøve den. Og så er den indiske skuespilerinden Frieda Pinto, fra Slumdog Millionaire, nyt ansigt for L’Oréal. Hun er virkelig smuk

CPH76 002

Jeg er allerede i gang med Eurowomans julenummer, der udkommer i slutningen af November… og der er virkelig ROD i min afdeling… men det bliver SÅDAN en fin udgave! og jeg er kommet helt i julestemning… meget mærkeligt!

CPH76 018

CPH76 016

CPH76 020

Inde på The Lot var Julie og jeg til lancering for Vitamin Well – en vitamindrik der nu introduceres i Danmark i 3 forskellige smage – Citrus/Hyldeblomst – godt for immunforsvaret, Rød Grapefrugt – godt for hud, hår og negle, og Grøn æble – godt for dit stofskifte.

Vitamin drikke er mega hot i USA, og jeg kan tydelig huske alle der over gik rundt med en Vitamin Water. også pigerne fra Sex and the City The Movie, da de var til modeuge.. Mon Vitamin Well bliver lige store i Danmark…..

sex-and-the-city-ad-placement

------vitamin-water-154146_847_470

Leave a Reply