Min makeup ønskeliste

PÅ fredag smutter jeg til PARIS! Yeahy – 5 dejlige dager med moderace og modeuge. Er så heldig at blive inviteret af MAC, som laver nogle af de fedeste shows under PFW. Jeg elsker at shoppe skønhedsprodukter når jeg er ude og rejse, og har en rimelig lang ønskeliste denne gang, som jeg må se om jeg kan få gjort noget med.

Det er tid til at skifte mine foundations ud i mit makeup kit, og Face & Body fås nu i mindre størrelser. Det var den første foundation jeg begyndte at arbejde med, da jeg startet som makeup artist for 10 år siden og jeg elsker den stadigvæk. Før hældte jeg foundationen fra 100 ml flaskerne over på små tomme flasker, men nu fås de altså i 50 ml. Fås også i Danmark.

Et kit jeg altid bruger når jeg arbejder er Sculpting Kit fra Make Up For Ever. Den mørke farve bruger jeg til at fremhæve kindben og den lyse er en almindelig pudder til at matte huden ned med. Får i flere nuancer. Kan ikke fås her hjemme, selv om mærket findes i Sephora.

En ny sag jeg glæder mig til at tjekke ud, er Tom Ford Shade & Illuminate, som bruges til at highlighte og shade, men i creme form! Elsker jo creme produkter, så tror dette bliver en ny favorit.

Det er på høj tid at jeg organiserer mine nye læbestifter. De fylder enormt meget i min makeup kuffert, men kan minimeres en hel del ved at deles over i stykker og presses ned i en palette. Denne er fra Japanesque og jeg har et par fra før, som jeg er meget glad for.

MAC har PRO shops i mange andre lande, bla Tyskland, England, USA, Frankrig, som har et meget større udvalg af produkter. Disse makeup paletter kan man også købe i DK, som er en rigtig god idé hvis du er makeup artist, eller køber mange øjenskygger hos MAC. De fylder mindre, de koster mindre (refill til disse paletter koster 95 kr. mod 150 kr. for singel) og det er inspirerende at kigge på. JEG skal finde nye lækre farver at fylde mine paletter op med. De har sikkert fået en hel del nyt siden sidste gang jeg fyldte op.

Klassikeren i makeup serviet form. Disse kan faktisk være lidt svære at få fat i under modeugen, da makeup artister og modeller hamstrer op. Tit bliver man mødt at helt tomme hylder i apotekerne! Men der findes ingen bedre makeup wipes, hverken til en selv eller modeller man arbejder med. Perfekt til sart hud og svider ikke i øjnene.

English:

I am so excited that I’m going to Paris Fashinweek next Friday! I’ve been invited by MAC, who’s doing the coolest shows during the week. It’s been time for a while now, to update my makeup kit, and since there are lot’s of products that you can’t buy in Denmark, I’ve made a Paris shopping list.

Leave a Reply