On My Mind

Om 1 uge skal jeg til Oslo. Det er ved at være alt for lang tid siden og jeg glæder mig til en hel masse.

Jeg skal blandt andet forbi Norge mest cool frisørsalon GEVIR og få stylet mit hår. De er mestre i fletninger og jeg overvejer lidt om det er det jeg skal gå for.

CV08BOUQLACE2-p

Jeg drømmer om denne fantastiske, men desværre alt, alt for dyre nederdel fra Carven. Den ville passe perfekt til alt fra sommerbryllup til Elle Style Award eller bare med en helt low key hvis t-shirt eller strik trøje… Må se om jeg kan finde noget budget agtigt der minder om den, men elsker formen.

Skærmbillede 2014-05-07 kl. 12.13.25

I Oslo skal min mand og bebsen på på dette overlækre og top cool hotel, The Thief. Vi fortjener det!

Skærmbillede 2014-05-08 kl. 16.19.17Det er ved at være lang tid siden jeg fik en ny duft og foråret er ikke helt dumt tidspunkt at give sig selv en gave. Jeg har snust til Jour d’Hermès i Magasins parfumeafdeling i et stykke tid nu. En frisk og ret “grøn” duft, men samtidig let pudret og lidt sexet. YOu have to try it! 🙂

78

Så er det sket! Notabene har lige ringet mig op og sagt jeg kan hente min længe ventede taske fra Mansur Gavriel. Det har været ventelister og taskerne er allerede udsolgt, men der kommer en ny ladning inden længe og ventelisterne er åbne igen. Snak om hypet taske, men tænk så brugbar! Jeg har startet helt klassisk med det sorte shoppingnet.

standard_17

 Og ja. Grunden til at vi tager til Oslo, er blandt meget andet spænende, for at fejre 17.mai, Norges nationaldag. Min mand, som jeg har været sammen med i snart 9 år, har stadig til gode at opleve denne særlige dag, og Sølve bassen skal da have Norge ind i blodet fra sit første leveår. GLÆDER MIG!

kongefrokost620x350_tcm48-158024

Tradition tro starter nemlig (de fleste) nordmænd dagen med et kæmpe morgenmads arrangement og champagne. Vi skal fejre med mit gamle New Yorker slæng, som sjovt nok også har fået børn præcis samtidigt som mig.

Leave a Reply