On My Mind

 

BOYs, boys, boys…. Dette tandløse smilet på verdens dejligste dreng er slet ikke til at stå for. Sølve er lige begyndt at sidde i klapvogn, and he’s loving it! Han er snart 7 måneder og tiden går ufattelig stærkt. Det er ligesom om han er gået fra at være baby til lille dreng på bare nogle uger. Han ammer næsten ikke mere, spiser masser af grød og mos, rokker frem og tilbage på alle fire, sidder helt selv og er stort set tilfreds med det hele. Det største minus må vidst være, at han er noget af en earlybird med calltime omkring kl.6 hver morgen….. gaaaab! Skærmbillede 2014-07-07 kl. 14.18.20

Let’s face it. Den danske sommer kræver en fin jakke. Desværre har vi ikke tropenætter, ej hellere solrige og varme dage hele sommeren, men på den anden side, er dette også en god grund til at ønske sig en fin sommerjakke til kølige dage og aftener… fx denne fine quiltede denim fra By Zoe. Jeg elsker det franske, feminine mærket og har købt en hel de af det på udsalg, men jeg måske ikke helt færdig med endnu…. Få 20% ekstra på udsalgsvarer hos Me & the Met med koden youblush20 her.

Calfskin-Boy-Chanel-Flap-Bag

Oh yes… Den alt for dyre BOY taske fra Chanel. Den er så pæn i denne gråfarve. Dog ved jeg ikke helt om den er for poppet eller om man bare bliver MEGA glad for den. En investering må man sige, af den slags der kommer til at mærkes heftig på ens bankkonto. Det bliver ved drømmen lidt endnu tror jeg..

 

Leave a Reply