Mine bedste festtip: Charlotte Torpegaard

Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.07.49 Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.07.59

Charlotte Torpegaard har bloggen Ilovebeauty.dk og er skønhedsforfatter af blandet andet “Skønhed kommer indefra – men lidt læbestift skader ikke” og “Yummy Mummy” (gode julegavetip begge to). Hun holder også foredrag om skønhed landet over og jeg elsker hvor hun altid kan linke en helt særlig historie eller anekdote til ethvert produkt hun omtaler.
Spis ører piger, her kommer Charlottes bedste festtip.

Hvordan lader du bedst op til fest?
Hvis jeg kan slippe afsted med det, smider jeg familien ud af huset, skruer op for nogle gamle discohits og fylder badekarret. Jeg er vild med aromaterapiprodukterne fra engelske Aromatheraphy Asscociates og vælger badeolie alt efter humør. Og så har jeg en frygtelig hang til en frygtelig dyr ansigtsmaske – Sisleys Black Rose Mask, som er min ultimative yndlingsmaske. Jeg får komplimenter om hvor frisk jeg ser ud, hver eneste gang, jeg har brugt den.

Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.21.12 _vyr_4054black-rose

Eksperimenterer du med din festmakeup eller ender du tit med det samme look?
Jeg tror, at min eksperimenteren mest foregår på skrift i artikler, bøger og på skønhedsbloggen, mens jeg egentlig er ret tilbagelænet, når det kommer til mig selv. For mig er huden det allervigtigste, og er den smuk og glødende, så er det den bedste start på enhver makeup. Når det er sagt, så får vipperne en ekstra gang med mascarabørsten (lige nu L’Oréal Paris Volume Million Lashes) og jeg føler mig heller ikke helt klædt på før jeg har haft fingrene i den bronzefarvede øjenskygge fra Korres (Sunflower Evening Primrose Bronze) som er en fast del af mit skønhedsrepertoire. På kinderne elsker jeg danske Kjær Weis’ Cremeblush Suntouched, som får dig til at ligne, at du har nydt et glas Merlot og en formiddag i solen ved Middelhavet. Denne sæson tilføjer jeg også gerne en sort flydende eyeliner. Husk det lille svirp yderst ved øjet og har du svært ved at få flydende liner til at makke ret, så tegn først stregen op med en hvid eller en nude øjenblyant. Når den makker ret, så tegner du blot ovenpå med den flydende. Voila!

01_Julia_restoin_roitfeld_favorite_mascara_LOreal_Voluminous_Million_Lashes 13597703502 Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.18.42
Hvad sætter prikken over i’et i en festmakeup?
Smukke bryn! Det gør en kæmpeforskel, og eksperter hævder, at velgroomede bryn endog kan tage år af din alder, hvis du skulle få brug for det. Der dukker efterhånden stadig flere brynbarer op herhjemme også, og jeg kan kun anbefale et besøg. Når dine bryn først har fået den rette form (og farve), så er det let selv at holde det ved lige.

Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.13.56

Hvilke 3 produkter har du altid med i din fest clutch?
Det er en stående joke blandt mine veninder, at jeg er den, der aldrig har pudder eller læbestift med, men må låne eller finde andre tricks. Som at snuppe en lille snip af det dér toiletbrætpapir, som man lægger på toiletbrættet på offentlige toiletter, fordi det er eminent, hvis huden skinner lidt i løbet af aftenen. Den ru side virker perfekt som ‘blotting paper’ eller i stedet for pudder. Til gengæld har jeg altid en Mason Pearson børste med i taskestørrelse – hvis jeg kan klemme den ned i clutchen og ellers en Mason Pearson kam, så jeg kan rede håret. Jeg er lidt gammeldags i den henseende. Jeg har også altid en læbebalm med, som jeg bruger ikke kun på læberne, men også dupper på kinder og øjenlåg. Det er et godt Helena Christensen-trick. Det får din hud til at se dugfrisk ud.
Skærmbillede 2013-11-28 kl. 12.26.20 Lip-Balm-SPF-15

Hvordan skjuler du dine tømmermænd dagen derpå? Har du et godt trick?
Jeg har en hel liste. Det er som om tømmermænd rammer hårdere og hårdere med alderen, så det kræver flere tricks. Min liste får du tilsendt ganske gratis, når du skriver dig op til mit nyhedsbrev på skønhedsbloggen, men her er et par af mine tips: Skift din sorte mascara ud med en mørkeblå. Den får det hvide i øjnene til at syne hvidere. Sørg for at drikke masser af vand. Det synes også tydeligt på huden. Og så er der det gode gamle bedstemortrick med at nive i kinderne, så huden får liv og glød igen.

Leave a Reply