Mine kropsolier // My bodyolis

Skærmbillede 2013-10-30 kl. 08.32.35

Kropsolier – jeg elsker det og i sær om vinteren, gravid eller ikke. Tør hud er noget af det værste jeg ved, så jeg smører mig mindst ind 1 gang hver dag, når jeg kommer ud fra badet og stadig er lidt fugtig på kroppen. Smøres olien på her, bruger du mindre produkt og olien indkapsler fugten i huden og du bliver knapt så fedtet, som hvis du smører olie på tør hud.

Oh well, nu som jeg er gravid i uge 34 smører jeg især mave, hofter og bryster mindst 2 gange hver dag. Her er dem jeg har brugt indtil videre og som I kan se er flere af dem godt brugt, og næsten tomme.

Pregnancy Body Oil fra Estelle & Thild
Uparfumeret kropsolie baseret op solsikkeolie, hvedekim, jojoba- og mandelolie, der både er allergitestet og øko certificeret. Helt neutral olie, du med god samvittighed kan smøre mave og bryster ind med.

Acai Antioxidant Body Oil fra Rudolph Care
En olie jeg har brugt i flere år og som jeg nyder til det fulde, gravid eller ikke. Velduftende luksusolie med antioxidanter fra acaibær. Olien er både Eco-cert cerfificeret og svanemærket, hvilket gør olien ekstra aktuel i denne tid…

Bio-Oil
Den kendte strækmærkeolie der er kendt for både at forhindre strækmærker under graviditet, men også for at lysne og dæmpe allerede eksisterende strækmærker, fx efter graviditet, vægttab- eller øgning. Den dufter lidt specielt, men min kæreste er vild med duften – et miks af morgenfrue-, lavendel-, rosmarin- og kamilleolie.

Pretty & Pregnant Anti Stretch Marks Concentrate fra Amazing Space
Lækker og velduftende olie baseret på arganoil med æteriske olier fra mandarin og sandeltræ (uhhm). Indeholder også mandel-, jojoba og kokosolie. Uden parabener.
Tummy Rub Stretch Mark Butter
Ok, dette er ikke en olie, men den er for god at undlade i denne sammenhæng. Indholdet er en mellemting mellem balm og creme – en meget tyk creme, der bare skal smøres ud over maven og tager både kløe og det værste spænd i maveskinnet.  Indeholder ikke syntetisk parfume eller parabener, men dufter himmelsk af en hemmelig “graviditets cocktail” af godkendte naturlige olier.. jeg gætter noget citrusy, for den er dejligt frisk og opløftende.

English:

I love wrapping my body in bodyoils, especially in the vintertime, when the skin is extra dry. And now, since I’m pregnant, I’m obsessed and rub my belly, breasts and hips 2-3 times a day. The best way to use a bodyoil is to rub it onto your body right after showering, while you’re still a bit wet. That encaptulates the moisture to your body, you use less product and you don’t get to greasy as you will if you use it on dry skin. The oils above are my favorites right now. They are all without parabens and syntetic fragrance – and I love them all.

Leave a Reply