Mine parfume favoritter

Parfume er en super populær julegave, og jeg tænkte jeg ville dele mine personlige favoritter med jer 🙂

parfume miss dior

Miss Dior Chérie. Duften har været hos mig siden lanceringen i 2005 – og dufter legende, en smule sødt og ultra feminint. Findes også i varianten Miss Dior Chérie L’eau (den lyse grønne) som er lettere og friskere.

for her

for her parfumfor her musk

Narciso Rodriguez har også stået på min hylde i lang tid. Først klassikeren For Her, og siden hen For Her Musk. Jeg syntes duften er super duper sexet, og klart mest til aftenbrug – men ellers når jeg føler mig lidt fandenivoldsk.

ESCENTRIC-MOLECULES_articleimage

Molecule 01 er en duft jeg får helt vildt meget opmærksomhed for. Det er en helt ubestemmelig duft, jeg slet ikke kan sætte fingeren på, men seriøst – den duften vidunderligt!

**********

Hvilke parfume er din favorit?

Leave a Reply